Milas Masterları Antalya'da

2021-2022 Futbol sezonunda katılacakları Masterlar Futbol Liglerinde ilçemizi temsil edecek olan Milasın 2 Master futbol takımı lig maçları öncesinde lig provasını Antalya'da düzenlenen Masterlar Turnuvasında yapıyorlar.

Milas Masterları Antalya'da

Yeni sezonda 2 farklı masterlar liginde ilçemizi temsil edecek Mor beyaz Milasspor ile Kırmızı beyaz Milasgücü Masterlarları, hedeflerini liglerde iyi futbol, güzel mücadele ve başarılı sonuçlar almak ve Milasın adını katıldıkları liglerde en iyi şekilde duyurmak olarak açıkladılar.

Antalya Kemer'de düzenlenen futbol turnuvasında grubunda ilk maçında Akçaabat Sebatspor'a 3-2 yenilen ilçemiz ekibi Milasgücü Masterları ikinci maçlarında Selimiyespor Masterlarini 3-0 yendi.

Antalya'da grubunda son maçını Kastamonuspor Masterlarıyla yapacak olan Milasgücü Masterları grup birinciliği için Akçaabatspor'un yenilmesini bekleyecek.

Antalya Side'de düzenlenen Masterlar Futbol Turnuvası’nda ilçemizi temsil eden Milasspor ise ilk maçında grbunda Niğde 51 Masterlar Takımıyla 2-2 berabere kaldı.

Grubunda son iki maçını gündüz bölümünde Ceyhanspor, akşam bölümünde ise İstanbul Rize Masterlar Takımıyla yapacak olan temsilcimiz, alacağı sonuçlara göre bir üst grupta yoluna devam edecek.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık