Milas Masterlerı İlk Yarı Yorgunluğunu Güllük’te Attı

2018-2019 Ege Bölgesi Masterler Futbol Ligi’nde ilçemizi temsil eden Milasspor Masterler Futbol Takımı, ilk yarının yorgunluğunu Güllük Eski Depo Resturant’ta attı. Ligin ilk yarısında son derece başarılı maçlar oynayan ilçemiz ekibi, ligin son haftasında, deplasmanda Foça Masterler Futbol Takımı karşısında 2-0 galip gelerek Milas’a lider olarak dönmüştü.

 Milas Masterlerı İlk Yarı Yorgunluğunu Güllük’te Attı

13 Ocak Pazar günü Güllük Eski Depo Resturant’ta bir araya gelen Milasspor Masterler Futbol takımı sporcuları ve teknik heyete Milas Kaymakamı Eren Aslan ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da eşlik etti.

Sporcular ve eşleri ilk yarının yorgunluğunu atarak gece boyunca eğlendiler. Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli gecenin açılış konuşmasında, Milasspor Masterler Futbol Takımının kuruluşundan bu yana kendilerine destek olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a verdiği destekler için teşekkür etti. Geceye katılan Milas Kaymakamı Eren Aslan’a da teşekkür eden Erkan İşli Milas Kaymakamı Eren Aslan’ın takıma hem futbolcu olarak katkı sağladığını, hem de her zaman yanlarında olarak morallerini yükselttiğini vurgulayarak, Milasspor Masterler Futbol Takımın hedefinin ligin ikinci yarısında liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırarak sezon sonu şampiyon olmak olduğunu belirtti.

Milasspor Masterler Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan, bu yıl oluşturulan takımın güçlü bir birlikteliği olduğunu, aralarına yeni katılan tecrübeli futbolcularla güçlendiklerini belirterek, amacımız Milas’ı en iyi şekilde tanıtarak, Nisan Ayında Antalya’da yapılacak Masterler Şampiyonası’na şampiyon takım olarak gitmektir dedi.

Milas Kaymakamı Eren Aslan yaptığı konuşmada, futbolu ve sporun tüm branşlarını çok sevdiğini söyledi. “Masterler Futbol Takımı’na katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana” diyen Kaymakam Eren Aslan, Milasspor Masterlerıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu vurgulayarak,“zamanım elverdiği sürece takımla birlikte sahaya çıkmak istiyorum” dedi.

Gecenin son konuşmasını yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milasspor Masterler Futbol Takımının Milas’ın adını en iyi şekilde duyurduğunu vurgulayarak,“Milas olarak bu tür başarılara her zaman ihtiyacımız var” dedi.

Belirli yaş üzerindeki sporcuların birlikte yeniden sahalarda yer alması ve futbol oynamasının önemini de belirten Başkan Tokat “Sizler genç sporculara iyi örnek oluyorsunuz” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında geceye müzikleri ve sesleriyle renk katan solist Sadi Eser, kemanda Kara Murat ve udi Nuri Göçmen eşliğinde gecenin ilerleyen dakikalarına kadar eğlenerek liderliklerini ve birlikteliklerini kutladılar.

Milasspor Masterler Futbol Takımın kaptanlarından Fuat Turhan da gecede söylediği şarkılarla gecenin renkli geçmesine yardımcı oldu.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık