Milas MYO “If Wedding  Fashion” Fuarı'nda ilgi gördü

MSKÜ Milas Meslek Yüksekokulu, İzmir’de düzenlenen “If Wedding Fashion” ve “Leather and More” Fuarı'nda Muğla’yı temsil etti.

Milas MYO “If Wedding  Fashion” Fuarı'nda ilgi gördü

İzmir'de 21-24 Ocak tarihleri arasında IF Wedding Fashion İzmir -14'üncü Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ile deri sektörünün en önemli buluşmalarının başında gelen Leather & More - 3'üncü Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı düzenlendi.
Yurt içi ve yurt dışından birçok sektör temsilcisini ağırlayan fuarda, Milas Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri çalışmalarıyla Muğla’yı başarılı bir şekilde temsil etti.
Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü ile El Sanatları Bölümü tarafından hazırlanan “Ahenk” isimli karma sergi ve “Buluşma” adıyla fuarda yer alan öğrenci sergisi, büyük beğeni topladı. Fuar süresince aynı zamanda giysi, el sanatları ürünleri ve tasarımlar da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Yalnızca Türkiye’nin değil Avrupa'nın da önemli bir fuarı olarak kabul edilen If Wedding Fashion İzmir’de ziyaretçiler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi standına yoğun ilgi gösterdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık