Milas MYO’da mezuniyet sevinci

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Milas MYO’da mezuniyet sevinci

Milas’ın Beçin Mahallesi’nde bulunan yerleşkede faaliyet gösteren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine; CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ile MSKÜ Rektörü Hüseyin Çiçek’in yanı sıra protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program; okul birincisi Nezahat Erdoğan’ın konuşmasıyla devam etti. Erdoğan; Milas MYO’dan mezun olmanın sevinci içerisinde olduğunu belirterek eğitimine destek olan ailesine, arkadaşlarına ve MSKÜ’de görev yapan akademisyenlere teşekkür etti.

Daha sonra bir konuşma gerçekleştiren Milas MYO Müdürü Doç. Dr. Abuzer Kızıl ise, yüksekokulda bin 250 öğrencinin eğitim gördüğünün altını çizerek, “Kurulduğumuz günden itibaren giderek artan öğrenci sayımız ve Milas Meslek Yüksekokulunun sıralamadaki yerinin yükseğe çıkması; gösterdiğimiz gayret ve çalışmalarımızın güzel bir göstergesidir. Üniversitelerimiz teknolojinin ışığında, bilimsel üretkenliklerini arttırarak, uluslararası alanda çok büyük ve önemli projelere imza atmaktadırlar.” dedi.

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ise, “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi hedefler doğrultusunda çalışmalara devam ediyor. Tüm üniversitelerden farklı olarak bu yolda biz öğrencilerimizi de yanımıza aldık. TÜBİTAK 2209 Öğrenci Projelerinde önce ikinciydik, son iki dönemdir Türkiye birincisiyiz. Aynı zamanda birçok kategoride anket sonuçlarına göre ilk 10’dayız, tercih edilen üniversiteler sıralamasındayız. Hedefimize öğrencilerle beraber gidiyoruz.” diyerek, mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından üniversitenin mezun öğrencilerinin organizasyonuyla halk oyunları gösterisi düzenlendi. Mezuniyet töreni; diplomalarının teslim edilmesi ve keplerin atılmasıyla sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık