Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas-Ören atıksu arıtma tesisi yapım ihalesi yapılacak

MUSKİ Genel Müdürlüğü, İller Bankası A.Ş. aracılığıyla temin edilen Dünya Bankası Kredisi ile yapılacak “MUS2-W4 “Milas-Ören İlçesi için Atıksu Arıtma Tesisi Yapım İşi” işini Dünya Bankası ihale usul ve yöntemleri çerçevesinde ihaleye çıkardı.

Milas-Ören atıksu arıtma tesisi yapım ihalesi yapılacak
  • 13 April 2022, Wednesday 13:33

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre; 

Tekliflerin, teklif açılış tarihi olan 12.05.2022 gününden itibaren 119 (Yüz ondokuz) takvim günü süreyle geçerli olacak ve 800.000 TL - (Sekizyüz bin Türk Lirası) veya eşdeğeri tutarında bir geçici teminatla birlikte aşağıda verilen adrese 12.05.2022 günü saat 14:00’a kadar teslim edilmesi gerekiyor.

Teklifler, COVID-19 pandemisi için alınan önlemler kapsamında sadece noter ve görevlendirilmiş Teklif Değerlendirme Komisyonu huzurunda aynı gün ve aynı adreste saat 14:15’de açılacak. Teklif sahiplerinin atanmış temsilcileri ve hazır bulunmak isteyen diğer kişiler Teklif açılışına katılamayacak. Teklif açılışı "www.muski.gov.tr" adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Detaylar için linke tıklayın.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/953107/ihale-duyurulari-yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri-milas-oren-atiksu-aritma-tesisi-yapim-ihalesi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis