MİLAS OSB'DE DE FİDAN DİKİMİ YAPILDI

 T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın "11'inci ayın, 11'inci günü, saat 11.00'de, 81 ilde, 2023 noktada 11 milyon fidan" dikilmesini amaçlayan "Geleceğe Nefes" kampanyası projesi kapsamında tüm yurtta fidan dikimleri başlarken Milas Organize Sanayi Bölgesi'nde de aynı anda fidan dikimi yapıldı.

MİLAS OSB'DE DE FİDAN DİKİMİ YAPILDI
  • 13 November 2019, Wednesday 9:19

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer, Milas OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer,  Milas OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve  MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu ile OSB Müdürü Haluk Onaran ve OSB Harita ve Kadastro Teknikeri İbrahim Dal ve OSB'nin diğer teknik ekibi, OSB'de altyapı işlerini yapmakta olan ITS Ltd. Şirketi Yöneticisi Remzi Ozan ve şirket yetkilileriyle çalışanlarının katıldığı fidan dikimi töreninde, fıstık çamı fidanları OSB arazisinde yeşil alan olarak planlanan alana dikildi. 
    Milas OSB'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas OSB'nin yeşil alanlarıyla da örnek bir OSB alanı olacağını belirterek "Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde 11'inci ayın, 11'inci günü, saat 11'de başlatılan fidan dikimi kampanyasına biz de Milas OSB  yönetimi olarak katıldık. Milas OSB'de, yeşil alan olarak planlanan alana tüm Türkiye ile birlikte aynı anda fidan dikimi yaptık. Milas OSB, yeşil alanlarıyla da örnek bir OSB olacaktır" diye konuştu.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık