Milas Pazar gününü bekliyor

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor- Yeni Milasspor

Milas Pazar gününü bekliyor

2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Milas’ı temsil eden iki takım, ligin üçüncü haftasında Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda, 10 Kasım Pazar günü sahaya çıkıyorlar.
Lige şampiyonluk ve BAL hedefi ile başlayan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor ile ligde hedefi iyi futbol, iyi mücadele olan ve alt yapısından yetişen genç futbolcularıyla lig mücadelesi yapan Yeni Milasspor arasında oynanacak lig maçı Milaslı futbolseverlerce de ilgi ile takip edilecek.
Lige Milas’ta oynadığı Düğerek Güneşspor galibiyeti ile başlayan Beçin Gençlikspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda oynadığı Seydikemer Belediyespor karşısında sahadan 2-0 yenik ayrılmıştı. Yeni Milasspor ise lige deplasmanda Muğla Üniversitesi maçı ile başlamış ve rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. Ligin ikinci haftasında Milas Stadyumu’nda Göcek Belediyespor’a 2-0 yenilen Yeni Milasspor, hafta sonu oynayacağı Beçin Gençlikspor maçına Teknik Sorumlu Mehmet Kabak nezaretinde hazırlanıyor.
Teknik Sorumluluğunu Mehmet Ali Selvi’nin yaptığı Beçin Gençlikspor ise Yeni Milasspor maçı hazırlıklarını Milas Stadyumu’nda yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.
Büyükşehir Belediye Başkanını Ziyaret Ettiler
İlçemizi Süper Amatör Küme Liginde temsil eden Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel ve alt yapı sorumlusu Bekir Tuzer geçtiğimiz günler içersinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret ederek Yeni Milasspor’un sportif çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdiler.
Başkan Gürün’e yeni Milasspor forması ile Yeni Milasspor armalı duvar saati hediye eden Yeni Milasspor Kulübü Yöneticileri, Başkan Osman Gürün’ü lig maçlarından birini izlemeye Milas’a davet ettiler.
Yeni Milasspor Camiası Üzgün
Yeni Milasspor’un savunma oyuncularından Mehmet Ali Altaş ve eşi geçtiğimiz günler içersinde 7.5 aylık yavrularını kaybettiler.
Anne karnında hayatını kaybeden minik yavrunun ölümü Milas spor Camiasını derinden yaralayarak üzdü.
Sporcuları Mehmet Ali Altaş’ı Milas Devlet Hastanesinde ziyaret eden Sevdamsın Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, eski başkan Serhat Abbak ve taraftarlar ile Yeni Milasspor Kulübünün eski Başkanı Hasan Özmen ve Yeni Milasspor’un eski teknik sorumlusu Cenk Atasoy ve basın mensubu Hüseyin Açar genç çifte geçmiş olsun dileklerini ileterek başsağlığı dilediler.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık