Milas pazar yerlerinin kurası çekildi

Milas’ta bulunan Pazar yerlerinin kurası önceki gün gerçekleştirilen işlemle tamamlandı.

Milas pazar yerlerinin kurası çekildi
  • 08 October 2021, Friday 15:15

Milas Belediye Toplantı ve Nikah Salonu’nda saat 10.00’da gerçekleştirilen kura çekim işlemine Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Belediye Zabıta Müdürü Salim Tanış, Milas Belediye Mali Hizmetler Müdürü Tuncay Karaca ve pazarcı esnafı katıldı.

“13 Semt Pazarının Kurası Tamamlandı”

Milas’ta bulunan 13 semt pazarında boş olan parsellere, Pazaryeri Komisyonu’nun belirlediği tarihe kadar belediyeye yazılı olarak müracaat etmiş ve kuraya girmeye hak kazanmış pazarcı esnafının kura işlemi yapıldı. 120 boş parsel alana 136 katılımcının başvurduğu kura çekiminde, kura çekimine katılmayan pazarcıların yerine esnaf odaları başkanları kura çekimini gerçekleştirdi.

“Pazarcı Esnafımıza Hayırlı Olsun”

Kurulan komisyon huzurunda, pazarcı esnafı tarafından çekilen kura sonucunda 120 boş parselin tamamı kuraya katılan pazarcı esnafına tahsis edildi. Kurada belirlenen parseli almaya hak kazanan pazarcıların Milas Belediye Meclisince belirlenen tarife doğrultusunda ücretlerini en geç 1 ay içerisinde yatırması gerekiyor. Ücretleri 1 ay içerisinde yatırmayan esnafların kura sonuçları iptal olacak. Gerçekleştirilen kura çekimleriyle alakalı konuşan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, “Pazarcılarımızdan gelen talepler doğrultusunda 14 Temmuz 2021 tarihine kadar belediyemize müracaat etmiş pazarcılarımızın bugün kura çekim işlemini tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni pazar yerlerimizin tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık