Milas Sanat Tiyatrosu izleyicilerden büyük beğeni aldı

Milas Belediyesi bünyesinde faaliyete geçen Milas Sanat Tiyatrosu tarafından hazırlanan Kalp Korosu oyunu izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Milas Sanat Tiyatrosu izleyicilerden büyük beğeni aldı
  • 28 December 2021, Tuesday 10:53

Milas Belediyesi bünyesinde başlayan Yaratıcı Drama Kursları, ilk meyvesini verdi. Kursa katılan oyuncular tarafından hazırlanan oyun cumartesi ve pazar günü izleyiciyle buluştu. Milas Belediye Başkan Yardımcıları Halil Mutlu ve Mehmet Ateş de oyunu izleyenler arasındaydı. Yazarlığını Meriç Bardakçı’nın yaptığı ve yönetmen koltuğunda Refik Yardımcı’nın oturduğu ‘Kalp Korosu’ oyununa Milaslıların gösterdiği ilgi dikkat çekti.  Oyunun sahnelendiği her iki gün de salonun tam kapasite dolu olduğu gözlenirken, izleyiciler oyundan büyük keyif aldıklarını ifade ettiler.

“Kültürel Sanatsal Faaliyetleri Her Zaman Destekleyeceğiz”

Oyunla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kültürel ve sanatsal faaliyetleri her zaman destekleyeceklerini ifade etti. Başkan Tokat, “Milas bir sanat kenti dememiz yanlış olmayacaktır. Her yıl gerçekleştirdiğimiz uluslararası karikatür festivalleriyle, resim sergileriyle, tiyatro oyunlarıyla, imza günleriyle ve konserlerle birlikte Milas gözde bir kent. Bizler de Milas Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi bugün de sanatı ve sanatçıyı her zaman destekliyoruz. Oyunun çıkmasında ve sahnelenmesinde emeği geçenlere ve amatör bir ruhla başlayan bu topluluğu yalnız bırakmayan başta çocuklarımız olmak üzere tüm izleyicilere yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık