Selimiye Mahallesi’nde Başkan Tokat’a yoğun ilgi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, hafta sonunda Selimiye Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Selimiye Mahalle Temsilciliği’nde gerçekleşen CHP’ye katılan vatandaşlara toplu rozet takma törenine katılan Başkan Tokat daha sonra Selimiyeli esnaf ve vatandaşlara ziyaretler gerçekleştirdi.

Selimiye Mahallesi’nde Başkan Tokat’a yoğun ilgi
  • 28 December 2021, Tuesday 10:51

Önümüzdeki dönemlerde Selimiye Mahallesi’nde yapılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Tokat devam eden çalışmaları da yerinde inceledi.

Başkan Tokat’a ziyaretlerinde CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Halil Mutlu, Mehmet Ateş ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Ziyaretlerde Selimiye Mahalle Muhtarı Mehmet Menteş de hazır bulundu.

Partimize katılacak bütün arkadaşlarımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum.

Selimiye Mahalle Temsilciliği önünde toplanan kalabalığa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Tokat; “Bugün Selimiye’de olmaktan çok mutluyum. Hem partimize katılış töreni için buradayız hem de 2022 yılında Selimiye’de yapacağımız çalışmaların bilgisini vermek için buradayız. Toplanma amacımız güzel bir amaç. Bugün partimize katılacak bütün arkadaşlarımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum. CHP’ ye katılan, Millet ittifakına destek veren, bu ülkenin her genci, her kadını gelecek nesiller tarafından büyük şükranlarla anılacaktır. Önümüze tarihi bir fırsat geldi. Bu fırsatı kaçırmamamız lazım. Partimiz için değil, ülkemiz için bu fırsatı kaçırmamamız lazım. Katılan üye olan arkadaşlarımıza bu anlamda tekrardan teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Milas Belediyesi olarak her zaman üretimin ve üreticinin yanındayız.

Milas Belediyesi olarak üreticinin yanında oldukları belirten Başkan Tokat, üreticilere yapılan ve yapılacak olan destekler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Tokat; “Milas Belediyesi olarak her zaman üretimin ve üreticinin yanındayız. Hiçbir şekilde bu ülkenin üretmeden kalkınamayacağı anlayışındayız. Üretimi geliştirirsek ilerleyebiliriz. Döviz kuru oynamalarıyla, finans oynamalarıyla parasal ayak oyunlarıyla kalkınmış bir memleket yoktur bu dünyada. Üreterek ve ürettiğimizi satarak ancak kalkınabiliriz. Milas Belediyesi olarak her konuda başta TARİŞ olmak üzere Ziraat Odamız olmak üzere Tarımsal Kooperatifler, birlikler olmak üzere her üreticimizin ve üretimin yanındayız ve büyük Atatürk’ün anlayışındayız. Üreten köylü bizim efendimizdir, başımızın tacıdır. Bu noktada önümüzdeki süreç içerisinde özellikle zeytinciyi, arıcıyı, besiciyi, sebzeciyi diğer tüm üretim konularında çalışan değerli vatandaşlarımızı girdi maliyetlerini düşürme noktasında destekleyeceğiz. Zaten şu an itibariyle bu çalışmalara başlamış durumdayız. Özellikle yangın bölgesinde bu çalışmalara başladık. Gübrede, yemde, ilaçta, arıcılıkla ilgili, hayvancılıkla ilgili hatta halıcılıkla ilgili ip ve boya desteği veriyoruz. Önümüzdeki yıllarda inşallah bu kur dalgalanmalarından çok fazla etkilenmemek üzere akaryakıtta da destek vermek istiyoruz. Devletimizin maalesef üreticimizden esirgediği bu destekleri biz yerel yönetimler olarak vermeye niyetliyiz ve hazırız. Sadece üretim faaliyetlerinde değil ürettiklerinizin satılması ve değerlendirilmesi noktasında da Belediyeler olarak önemli işlevler üstleniyoruz. Bu konuda da destek olacağız. Mevcut birlikleri ve kooperatifleri destekliyoruz yeni birlik ve kooperatiflerin kurulmasını da teşvik ediyoruz. Bu konuda inşallah önümüzdeki dönem üretim açısından ilçemizde önemli başarılar ve ilerlemeler kaydedeceğiz.

2022 yılı Selimiye ve bölgesi için önemli bir yıl olacak

2022 yılının Selimiye açısından önemli bir yıl olacağını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, mahalleye önümüzdeki dönemde yapılacak olan hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Tokat; “2022 yılı özellikle Selimiye ve bölgesi açısından çok verimli ve çok yoğun bir yıl olarak geçecek. Birinci olarak 2022 yılında Selimiye’de pazar yeri ve etrafındaki dükkanların restorasyonu ve çalışmalarına başlıyoruz. İnşallah bütün dükkanlarımızla beraber pazar yerimizi yenilemiş olarak tamamlayacağız. Aynı zamanda gençlerimizin spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla başta halı saha olmak üzere bu konudaki çalışmalarımıza da başladık. Yukarı mahalledeki parkımız bitmek üzere ama daha 2 park daha var. Onları da 2022 yılı içerisinde en iyi şekilde yerine getireceğiz. Merkezde sokaklarda, caddelerde müdahale etmemiz gereken, yeniden yapmamız gereken yollar var. Planlarımızı yaptık 2022 yılı içerisinde en iyi şekilde yapacağız. Civar mahalle ve köylerimizde de buna benzer çalışmaları beraber yapacağız. 2022 yılı içerisinde pandemi şartları içerisinde maalesef tamamlayamadığımız Selimiye’de kurulması gereken ekibi kuracağız. Selimiye ve civarındaki işlerin planlamasını buradaki ekibimiz gerçekleştirecek. 2022 yılı hepimize sağlık huzur ve bereket getirsin. Yeni yılınız kutlu olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

Törende söz alan CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya da partiye yeni katılan üyelere üyeliklerinin hayırlı olmasını temenni ederek, tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık