Milas Şehir Parkı yenileniyor

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarında sona yaklaşılan Milas Şehir Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Milas Şehir Parkı yenileniyor

İlçemizin simge alanlarından biri olan Milas Şehir Parkı’nda yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Her yaştan vatandaşın keyifle vakit geçirebileceği, gençlerin kültür sanat faaliyetlerini gerçekleştirebileceği ve ilçemizin en işlek alanlarından biri olması planlanan Milas Şehir Parkı’nda peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Çalışmaların bütünüyle tamamlanmasıyla Milas’ a yakışır bir alanın hizmete sunulacağını belirten Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çocuk oyun grupları, aydınlatma sistemleri ve heykellerle görsel güzelliğin sağlanacağını aynı zamanda çimlendirme, çiçek ve ağaç çeşitliliğinin artmasıyla parkın yeşil alan noktasında kentin en önde gelen alanlarından biri olacağını belirttiler.

Başkan Tokat incelemelerde bulundu…

Milas Şehir Parkı’nda gerçekleştirilen yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Milas’a yakışır bir alanın vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Ekiplerin alanda yoğun çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Tokat, parkın yeni görünümüyle ilçenin simge alanlarından biri olacağını ifade etti. 

Başkan Tokat, incelemeler esnasında sona yaklaşılan çalışmalar hakkında Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürü Okan Koban’dan bilgiler aldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık