Milas Süt Birliği TEB ile anlaşma yeniledi

Milas Süt Birliği, Birliğe ve üye üreticilere avantajlar sunan Türk Ekonomi Bankası ile iş birliği protokolünü yeniledi. Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, TEB yöneticilerine Birlik ve üyelerine sunduğu kaliteli hizmet ve destek için teşekkür ederek, protokolün hayırlı olmasını diledi. 

Milas Süt Birliği TEB ile anlaşma yeniledi
  • 30 November 2021, Tuesday 12:26

Milas’ta 3 bin kişilik dev bir aile olarak Türkiye için üretime devam eden, üyelerini her şartta korumak amacıyla çalışma yürüten, proje ve yatırım ortaya koyarak aynı zamanda değer üretmeye devam eden Milas Süt Birliği Yönetimi, Birlik ve üyelerinin alacağı bankacılık hizmetleri için Akbank, Denizbank, Türk Ekonomi Bankası, Vakıflar Bankası, Garanti Bankası, Yapıkredi Bankası ve İş Bankası’ndan gönderilen teklifleri değerlendirdi. Tüm bankalara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Milas Süt Birliği Yönetimi, değerlendirmenin ardından Birlik ve üyelere en avantajlı teklifi sunan Türk Ekonomi Bankası ile işbirliği protokolünü yeniledi. 
Milas Süt Birliği’nde gerçekleştirilen işbirliği protokolüne; TEB Kobi ve Tarım İşkolu Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz, TEB Ege Bölge Direktörü Müge Kozanoğlu Özkan, TEB Tarım İşkolu Direktörü Umut Haşhaş, TEB Kobi ve Tarım Ege Bölge Satış Müdürü Altan Ensari, TEB Tarım İşkolu Müdürü Serdar Çetin, TEB Milas Şube Müdürü Orhan Türkçü, TEB Milas Tarım Portföy Yöneticisi Yıldıray Çoban katıldı. 
TEB heyetini karşılayan Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, “3 yılda bir yenilenen bu bankacılık hizmet protokolü için Birliğimizin ve üyelerimizin en iyi hizmeti alabilmesi adına çalışma ve değerlendirme içerisindeydik. Bu süreçte Akbank, Denizbank, Türk Ekonomi Bankası, Vakıflar Bankası, Garanti Bankası, Yapıkredi Bankası ve İş Bankası’ndan teklifler aldık. Birliğimize olan ilgi ve alakalarından dolayı tüm bankalara, yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bankalardan aldığımız teklifler arasında yaptığımız değerlendirmede, üreticilerimize verilen hizmet kalitesinin artarak devam ettiğini de göz önünde bulundurarak TEB ile protokol yenilemeye karar verdik. TEB ile yenileyeceğimiz protokol ile üyelerimiz hesaplarından hesap işletim ücreti, kart aidatı ve kart basım ücreti gibi bankacılık hizmetlerinden hiçbir ücret ödemeden yararlanabilecek. Birliğimizin bankacılık işlemlerinden masraf, komisyon gibi ücret alınmayacak bunun gibi birçok avantajı da bu protokolle sağlamış olduk. TEB ile yaptığımız protokolün Birliğimize, üyelerimize, tüm taraflara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Başkan Gezgin, bu zamana kadar Milas Süt Birliği’ne ve üyelerine sundukları hizmetlerden ötürü TEB Kobi ve Tarım İşkolu Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz’e teşekkür plaketi takdim etti. 
“Türk Ekonomi Bankası olarak hizmet verdiğimiz il, ilçelerdeki kalkınmanın ve ekonominin itici gücü olan tarımsal üretici örgütleri ile çalışmayı önemsiyoruz. Bölgesinde özellikle kırsaldaki kalkınmanın ve ekonomik gelişmenin itici gücü olan, örnek çalışmalar ortaya koyan Milas Süt Birliği ailesi de bizim her zaman birlikte çalışmayı istediğimiz örnek bir üretici örgütüdür. ” diye konuşan TEB Kobi ve Tarım İşkolu Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz, Başkan Gezgin’e plaket için teşekkür ederek, karşılıklı memnuniyet içerisinde çalıştıkları Milas Süt Birliği ailesi ile yeni dönemde de birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. 
Milas Süt Birliği ve TEB arasındaki işbirliği protokolü, tarafların imzalarının atılması ile 3 yıl geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık