DP Olağanüstü İlçe Kongresi bugün

​​​​​​​Demokrat Parti Milas İlçe Kongresi 30 Kasım 2021 Salı günü yapılacak. İlçe kongresine Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katılacak.

DP Olağanüstü İlçe Kongresi bugün
  • 30 November 2021, Tuesday 10:27

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda 30 Kasım 2021 Salı günü (bugün) saat 10.30’da Demokrat Parti Milas İlçe Kongresi gerçekleştirilecek. Demokrat Parti Milas İlçe Kongresi’ne Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’ta katılacak.

Demokrat Parti Milas İlçe Kongresi ‘ne tüm vatandaşları davet eden Demokrat Parti Milas İlçe Başkanı Azmi Peker; “Kongremize Demokrat Parti Genel Başkanımız Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal ve Ordu Milletvekilimiz Cemal Enginyurt’ta katılacak.Kongremizin ardından Genel Başkanımız Gültekin Uysal, Ordu Milletvekilimiz Cemal Enginyurt ve ilçe yönetimimiz Milas’ta faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret edecek. Esnaf ziyaretlerimizin ardından Milas Zıraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ve ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ziyaret edilecek. Ziyaretlerimiz Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim ziyareti ile sona erecek” dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık