Milas Süt Birliği’nden İYİ Parti’ye hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkan Ali İhsan Gezgin, bir süre önce İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine başlayan Gürsel İnce ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milas Süt Birliği’nden İYİ Parti’ye hayırlı olsun ziyareti
  • 22 September 2022, Thursday 9:31

Milas İYİ Parti İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın sağlık problemlerini gerekçe gösterip, istifa dilekçesini İl Başkanlığına sunmasının ardından, yeni başkan partinin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Gürsel İnce oldu.

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkan Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar, Milas İYİ Parti’nin yeni başkanı Gürsel İnce ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İnce’ye çiçek takdim eden Başkan Gezgin, Gürsel İnce’ye ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Hayırlı olsun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İnce, ziyaretten ötürü Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkan Ali İhsan Gezgin’ne, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar’a teşekkür etti.

Milas Süt Birliği’nin faaliyetlerinin ve hayvancılık, süt sektörü üzerine sohbetle geçen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık