Milas Süt Dergisi’nin 15. sayısı çıktı

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı ziyaret ederek, Milas Süt Birliği’nin kurumsal dergisi olan Milas Süt’ü takdim etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Arslan, Milas Süt Birliği’nin Milas’a, Muğla’ya ve Türkiye’ye değer katan örnek bir kurum olduğunu söyledi.

Milas Süt Dergisi’nin 15. sayısı çıktı

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney ile birlikte Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Milas Süt Birliği’nin kurumsal dergisi olan Milas Süt’ün 15. sayısını Kaymakam Arslan’a takdim eden Başkan Gezgin, Kaymakam Arslan’a Milas Süt Birliği’nin faaliyetleri, süt ve hayvancılık sektörü hakkında bilgi verdi.

Başkan Gezgin, Milas Süt Dergisi’ne makale ile katkı sunan, Milas Süt Birliği’ne destek olan Milas Kaymakamı Eren Arslan’a Birlik üyeleri ve şahsı adına teşekkür etti.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Arslan, “Sağladığı birlik ortamı ile ilçemize ve ülkemize değer katan Milas Süt Birliği’mizin Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Gezgin’e ve Birlik Müdürü Soner Güney’e ziyaretleri için teşekkür eder; çalışmalarında başarılar dilerim.” diye konuştu.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık