Milas Taraftarlar Derneği’nden vefalı davranış

Geçen sene Aydın Çine’deki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 25 yaşındaki Yeni Milasspor taraftarı Serkan Emre, ölümünün birinci yılında Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneğince bir kez daha anılarak unutulmadığı gösterildi.

 Milas Taraftarlar Derneği’nden vefalı davranış
  • 01 January 2020, Wednesday 12:49

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneğince 30 Aralık Salı günü Milas Salı Pazarı önünde genç taraftar Serkan Emre için lokma döktürülerek dağıtım yapıldı.
Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak gazetemize yaptığı açıklamada, “Bir yıl önce aramızdan ayrılan çok sevdiğimiz genç kardeşimizi ölümünün birinci yılında tekrar üzülerek anıyoruz” dedi.
Abbak; Çok iyi bir Yeni Milasspor taraftarı olan Serkan Emre, Yeni Milasspor’un içte ve dıştaki tüm maçlarını izleyerek, ne kadar vefalı bir taraftar olduğunu göstermişti.
“Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği olarak kardeşimize ölümünün birinci yılında Allahtan tekrar rahmet diliyor ver kendisini unutmadığımızı ve unutmayacağımızı yineliyoruz” diyen Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, “Mor Beyaz bizim sevdamız olmaya devam edecektir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık