Milasgücü grup şampiyonluğunu kutladı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Milasgücü grup şampiyonluğunu kutladı

İlçemizin spor kulüplerinden biri olan Milasgücüspor, U 13 Ligi B grubu şampiyonluğunu 31 Mayıs Salı günü Milas Havuzbaşı Resturantta sporcu ve ailelerinin katıldığı bir yemekle kutladı…

Milasgücü Spor Kulübü’nün şampiyonluk yemeğine Milas Belediye Başkan Vekili Aysun Karatoprak, Meclis Üyesi Mehmet Yılmaz, Milasgücü Spor Kulübü Antrenörleri Mehmet Kabak, Güray Fedakâr yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çayırlı, Mehmet Turgay, İsmail Kurt, Yavuz Korkmaz, Hasan Eren, Gürkan Deniz ve Kulüp Başkanı Güray Turgay katıldılar.

U 13 futbol takımı ve ailelerinin de yer aldıkları kutlama yemeğinde bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Güray Turgay, U 13 Ligi takımı ile başarılı bir sezon yaşadıklarını belirterek başarıda emeği geçen antrenörlerini, futbolcularını ve onlara destek veren aile bireyleri kutladı.

Milasgücü Kulübü Başkanı Güray Turgay, konuşmasında sezon öncesinde kulüplerine spor malzemesi yardımı yaparak destek olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve kulüplerine maddi ve manevi olarak destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

U 13 Llgi grup şampiyonu olarak Milas’ı Muğla U 13 Play Off maçlarında temsil ettiklerini vurgulayan Başkan Turgay, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak müsabakalardan ayrıldıklarını belirterek “Muğla Play Off mücadelesinin en iyi şekilde yapan yıldız futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

Yaz döneminde Milasgücü Futbol Okulu ile Milas ve Türk Futboluna başarılı ve yetenekli yeni futbolcular kazandırmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Güray Turgay, futbol okulu ve alt yapı futbol takımının çalışmaları için Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Recep Çay ile anlaştıklarını söyledi.

Geçen sene olduğu gibi yeni futbol sezonunda da Milasgücü Spor Kulübü olarak futbol ve sporun diğer branşlarında eğitim ve öğretim çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Turgay, yeni sezonda da  antrenörleri Mehmet Kabak, Güray Fedakar ve Recep Çay ile futbolcularını Muğla Amatör Küme Liglerine hazırlayacaklarını  vurguladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık