Muğla ikinciliği mücadelesini Yeni Milas kazandı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Muğla ikinciliği mücadelesini Yeni Milas kazandı

İki Milas satranç takımının Muğla ikinciliği mücadelesinden galip ayrılan taraf Yeni Milasspor oldu.

Milas Belediyespor ve Yeni Milasspor Satranç Takımlarının 28 Mayıs Cumartesi günü Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesi Satranç Salonu’nda yaptığı müsabaka yaklaşık bir saat sürdü.

2 kardeş spor kulübünün satranç maçı öncesinde her iki kulübün yöneticileri antrenörleri ve sporcuları birlikte fotoğraf çektirerek sporda dostluğun önemini vurguladılar.

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen ve yönetim ekibinin de izledikleri satranç müsabakası sonrasında Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen yaptığı açıklamada yapılan bu satranç maçının her iki spor kulübünün dostluğunu daha da perçinlediğini maçın sonucunun önemli olmadığını belirterek. satranç sporuna hizmet eden, emek veren ve destek olanlara teşekkür etti.

Milas Satranç Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar da yaptığı açıklamada “Milas’ın iki değerli spor kulübünün satranç sporcularını buluşturan bu maç her iki spor kulübünün dostluğu adına önemliydi” dedi.

Milas Belediyesi adına satranç müsabakasında sporcu olarak yer aldığını ve yarıştığını söyleyen Altunbozar bir satranç sporcusu olarak bu müsabakadan çok büyük keyif aldığını belirterek her iki takımın sporcularını kutladığını söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık