Milas’ın en renkli okulu

​​​​​​​Milas Kafaca Okulu öğrencileri ve öğretmenleri yaptıkları güzel ve geleceğe yönelik başarılı çalışmalarla ilçemiz Milas’ın adını duyurmaya devam ediyorlar.

Milas’ın en renkli okulu

Kahverengi Bayrak Kafaca’nın

İlçemiz Milas’a bağlı Kafaca Mahallemizin ilk ve ortaokulu geçtiğimiz günler içersinde TÜRÇEV tarafından organize edilen Okullarda Orman Programı kapsamında Türkiye genelinde kahverengi bayrak almaya hak kazanan 126 okul içersinde yer aldı.

Kafaca okulunda öğrencilerin yapmış oldukları orman ve doğa ile ilgili çalışmalarını değerlendiren TÜRÇEV Kafaca Okulunun öğrencilerinin çalışmalarını doğayı ve ormanı korumak adına yapılan güzel çalışmalar olarak değerlendirerek Kahverengi bayrakla ödüllendirdi.

Müzik Sınıfı

Eğitime yüzde yüz destek programı kapsamında yardımsever bir vatandaşın desteğiyle Kafaca Ortaokulunda günümüz şartlarına göre oldukça modern ve güzel bir müzik sınıfı oluşturuldu.

Okulun müzik öğretmeni Bilal Baysan müzik sınıfının yeni görünümüyle öğrencilerinin de dikkatini çektiğini belirterek müzik dersleri bu sınıfta artık daha renkli ve güzel geçiyor dedi.

Modern bir kütüphane

Kafaca Okunun artık modern bir kütüphanesi var.

Proje kapsamında yapılan kütüphane okulun öğrencilerinin dikkatini çekiyor.

Duvarlar daha renkli

Kafaca Okulunun ana sınıfı binasının duvarlarını renkli ve güzel resimlerle kaplayan ayrıca ortaokul binası içersine ülkemizin tarihine geçmiş önemli sanatçıların bilim insanların resimlerini çizerek okul duvarlarının çehresini güzelleştiren okulun resim öğretmeni Suzan Akkaya Yılmaz’ın çizimleri okulun öğrencilerinin de beğenisini kazanıyor.

Spor Sahası

Kafaca Okulunun geçmiş dönemlerde voleybol takımıyla yaşadığı şampiyonlukları ve başarıları günümüzde de yaşamak istediğini belirten okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Gürpınar Kafaca Okulunun öğrencilerinin spora karşı ilgileri ve sevgilerin olduğunu vurgulayarak başarılı sporcular yetiştirmek için okulların spor alanlarının çoğaltılmasının önemli olduğunu vurguladı.

Ekip Çalışmasının Sonucu

Kafaca Okulu Müdürü Hasan Soytaş öğrencilerinin hem akademik hem de sportif anlamda başarılı bir şekilde yetiştirilmeleri için okulumuzda görev yapan tüm öğretmenlerimizle birlikte uyumlu bir çalışmanın içersindeyiz bu çalışmalarda okulumuz öğrencilerinin başarısı için önemlidir diyerek öğretmen ve öğrencilerini kutladığını vurguladı ve okuluna destek olan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık