Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas'ın yağı, balı Ankara'da...

MİTSO'nun girişimleriyle Milas'ın çam balı ile coğrafi işaretli zeytinyağları Milas, Bodrum ve Marmaris'ten sonra Ankara'daki OPET ve Aytemiz YKD mağazalarında da satışa çıktı.

Milas'ın yağı, balı Ankara'da...

Milas'ın çam balı ile coğrafi işaretli zeytinyağları, Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın girişimleri sonucunda Milas, Bodrum ve Marmaris'ten sonra Ankara'daki OPET akaryakıt istasyonlarında ve Ankara Aytemiz YKD Akaryakıt istasyonundaki mağazalarda satışa sunulmaya başlandı. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas ürünlerinin daha pek çok mağazanın raflarında yer alması için girişimlerinin sürdüğünü bildirdi.

MİTSO'nun girişimleri sonucunda, oda üyesi Mavi Beyaz Akaryakıt İnşaat Petrol Pazarlama, Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Milas ve Bodrum'daki ikişer ve Marmaris'teki bir OPET akaryakıt istasyonunun mağazalarında Milas'ın çam balı ve coğrafi işaretli zeytinyağlarının satışa sunulmasının ardından bu ürünler şimdi de Ankara'daki 4 OPET, 2 Aytemiz YKD akaryakıt istasyonunun mağazalarında satışa sunulmaya başlandı. Ankara'da Batıkent ve Anadolu Bulvarı üzerindeki 4 OPET ve 2 Aytemiz YKD olmak üzere 6 akaryakıt istasyonunda satışa sunulmaya başlanan Milas'ın çam balı ve coğrafi işaretli zeytinyağları tüketicilerin ilgisini çekiyor.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas'ta 2, Bodrum'da 2, Marmaris'te 1 akaryakıt istasyonunun mağazalarında Milas'ın çam balları ile coğrafi işaretli zeytinyağlarının yer almaya başlamasının ardından şimdi de Ankara'da 4 OPET ve 2 Aytemiz YKD mağazasında satışa sunulmaya başlandığını belirterek "Tüm üyelerimize ve Milaslılara Milas ürünlerinin tanıtımı ve satışı için çağrıda bulunmuştuk. Şimdi bunun güzel sonuçlarını görmeye başladık. Odamız üyesi  Mavi Beyaz Akaryakıt İnşaat Petrol Pazarlama, Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Ege Bölgesi Bölge Müdürü Sayın Ogün Koş destek verdi. Böylece Milas'ın çam balı ve coğrafi işaretli zeytinyağları Milas, Bodrum ve Marmaris'ten sonra Ankara'da OPET''in 4 mağazasında satışa girdi. Ayrıca 2 Aytemiz YKD akaryakıt istasyonunda da ürünlerimiz satışa sunuldu. Böylece Ankara'lı tüketiciler Milas ürünlerine çok kolay ulaşabilecek" dedi.

Ankara'daki Milaslılara çağrı
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Ankara'da yaşamakta olan Milaslılara da çağrıda bulunarak "Milaslılar zeytinyağını, çam balını genellikle Milas'a geldiklerinde alırlar veya Milas'taki yakınlarından kendilerine gönderilmesini isterlerdi. Şimdi Milas'ın çam balını, coğrafi işaretli zeytinyağlarını güvenerek Ankara'daki OPET ve Aytemiz YKD akaryakıt istasyonlarındaki mağazalardan alabilirler. Ankara'daki Milaslılara, Milas'ın ürünlerine sahip çıkmaya ve dostlarına da tavsiye etmeye çağırıyorum" diye konuştu.
 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis