Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milaslı bisikletçilerden doğa temizliği

Geçtiğimiz hafta içersinde Milas Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün üyeleri, Menteş Mahallesi Arapyutan mevkisine bir Bisiklet gezisi düzenleyerek doğayı kirletenlerin bıraktıkları çöpleri temizleyerek doğa ve çevre temizliği gerçekleştirdiler.

Milaslı bisikletçilerden doğa temizliği

Gazetemize konu ile ilgili olarak bilgilendirme yapan Milaslı Bisiklet ve doğa tutkunları, “doğa bulunmaz bir güzelliktir. Ancak doğayı kirletmeye devam edenler var. Bizler Milaslı Bisikletçiler olarak zaman zaman birlikte doğa gezileri yaparak ilçemizin önemli güzellikteki yerlerinin temizliği için çaba harcıyoruz. Özellikle yaz günlerinde ormanlarımız ve doğayı çöp artıklarıyla dolduranlardan rahatsız olduğumuzu belirtmek isteriz. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşmak için doğa bulunmaz bir güzelliktir. Bu güzelliklerin değerini iyi bilmek gerekir” açıklamasında bulunarak, “doğaya karşı insanların daha duyarlı olmasını istiyoruz” dediler.

Yaptıkları doğa gezilerine katılmak isteyen Bisiklet sevdalılarını birlikte hareket etmeye çağıran Milaslı Bisiklet ve Doğa Sporları Temsilcileri  “Hep birlikte daha güçlü olup doğamız korumalıyız” çağrısında bulundular.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis