MİLASLI HAYVANSEVERLER, SOKAK HAYVANLARI İÇİN BULUŞTU…

Milaslı hayvanseverler, sokak hayvanlarına yardım amacıyla düzenledikleri yemekte buluştular.

MİLASLI HAYVANSEVERLER, SOKAK HAYVANLARI İÇİN BULUŞTU…

Sokak hayvanlarının bakım ve beslenmeleri amacıyla, Milas Belediyesi Hayvan Barınağı yetkilileriyle sürekli bağlantı içinde olan ve çabalarıyla, barınaktaki hayvanların daha iyi koşullara gelmeleri için gönüllü olarak uğraş veren hayvanseverler, yemekten elde edecekleri gelirle, Milas Belediyesi Hayvan Barınağı ameliyathanesine bir tahlil cihazı almayı hedefliyorlar.

Yemeğin organizatörlerinden Meliha Tekin, “bu sayede, barınağa gelen sokak hayvanlarının tahlillerinin yapılarak, bulaşıcı bir hastalığa sahip olup olmadıkları anlaşılacak ve hasta olan hayvanların, diğer hayvanların yanına konmasıyla oluşacak salgınlar önlenmeye çalışılacak. Ayrıca, hayvanların sıkıntıları da baştan tespit edileceğinden, tedavileri daha gerçekçi bir şekilde yapılabilecek. Ayrıca, bu cihaz alındığında, vatandaşların da hem kendi hayvanlarına, hem de getirdikleri sıkıntılı olan sokak hayvanlarına, çok cüzi bir ücret karşılığı bu hizmet verilebilecek.

Milaslı hayvanseverler gece boyunca birlikte yemek yiyerek, müzik eşliğinde eğlendiler. Son derece sıcak bir ortamda süren birlikteliğe, bazı hayvanseverler kedi ve köpekleriyle birlikte geldiler.

Bu arada, hayvanseverler, sürekli birlikte çalıştıkları Milas Belediyesi Hayvan Barınağı Veteriner’I Fatih Yalçın’a plaket ve barınak çalışanlarına armağanlar takdim ederlerken, Hayvan Barınağı’na sık sık yaptıkları yardımlar nedeniyle Noordze Su Ürünleri yetkilisi Tolga Vural, her zaman hayvanseverlerle birlikte hareket eden Mylasa Restaurant’ın sahibi Şafak Kaya ve barınaktaki hayvanlara sürekli olarak yemek sağlayan Çınar Yem Fabrikası sahipleri Kader ve Yurdal Uysal’a, önceki gece yemek verilen mekanı ve hizmeti ücretsiz sağlayan Özilkem Düğün Salonu sahibi Mustafa Turan ve Güllük Barınak gönüllüsü Sabiha Daşdemir’e de birer plaket takdim ederek, katkıları için teşekkür ettiler.

Yemekli buluşma, gecenin ilerleyen saatlerine kadar, müzik eşliğinde devam etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık