Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milaslı Karayel TBMM’de konuştu

TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Eski Pamuk Ürün Koordinatörü ve Söke TARİŞ Pamuk Satış Kooperatifi Eski Müdürü Milaslı Mehmet Ramazan Karayel, TBMM’de İYİ Parti Grup Toplantısı’na konuk oldu.

Milaslı Karayel TBMM’de konuştu
  • 24 March 2022, Thursday 11:56

Aydın’da yaşayan ve aslen Milas’ın Çomakdağ Mahallesi’nden olan Mehmet Ramazan Karayel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daveti üzerine TBMM’deki Grup Toplantısı’nda konuştu. 

Çiftçilerin ve tarımın sorunlarından bahseden Karayel, sözlerinin devamında, “Çam fıstığı üreten orman köylülerimiz maalesef aynı tedirginlikle yaşamaktadır. Aydın’dan Milas’a kadar uzanan Latmos’un madenciler tarafından gün geçtikçe yok edildiğini hep birlikte açıkça görmekteyiz.” dedi.

Pamuk üreticisinin zor durumda olduğunu ve yeterli desteklemeyi alamadığını ifade eden Karayel, üretimin sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulması gerektiğini söyledi.

Karayel, “Ben Milas’ın Çomakdağ köyünden buraya gelmiş bir vatandaşım. Söke’de ikamet ediyorum. Bize Çomaklı derler. Oğuz boylarından gelmişizdir. Çomaklı olmak şudur: ‘Bir avuç toprakla, bir avuç suyla yaşamak ve yaşatmak için üretme zorunluluğudur.” dedi.

Karayel sözlerini, “Pamuk kadar temiz, pamuk çekirdeği kadar bereketli bir gelecek temenni ediyorum.” diyerek sonlandırdı.

Öte yandan İYİ Parti’nin Grup Toplantısı’nda konuşan Karayel’in tarıma yeterli destek verilmediği, üreticinin zor durumda olduğu ifadeleri üzerine Karayel’in rakı içtiği fotoğrafı hükümete yakın medya kuruluşları tarafından servis edildi. Medya organları bu fotoğrafları haberleştirirken, Karayel rakı içtiği için yalancı ve tiyatrocu olarak lanse edildi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis