Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas’lı Küçük Dansçı Türkiye’yi Makedonya’da temsil edecek 

Milas doğumlu 9 yaşındaki Zeynep Mil, minikler kategorisinde Türkiye’yi Modern Dans alanında temsil etmek üzere Nisan ayında düzenlenecek dans şampiyonasına katılacak.

Milas’lı Küçük Dansçı Türkiye’yi Makedonya’da temsil edecek 
  • 29 February 2020, Saturday 11:18

Şampiyona öncesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında babasıyla birlikte ziyaret eden Zeynep Mil, 3,5 yaşından beri dans ettiğini söyledi. Dansa Milas Folklor Araştırma Derneği (MİFAD)’ta başladığını dile getiren Mil; Sırasıyla Bodrum Sunu Akademi ve Bodrum Spor Kulübü’nde çalışmalarını sürdürdüğünü, burada gösterdiği performansla Modern Dans Türk Milli takımına seçildiğini söyledi. Mil, “Nisan ayı sonunda Türkiye’yi küçükler kategorisinde Makedonya’da temsil edeceğim. Ardından Polonya’da düzenlenecek Avrupa Dans Şampiyonası’na katılacağım. Başarılı olmak adına elimden geleni yapacağım” dedi.
Bu gurur sizin
9 yıl önce MİFAD Sanat Merkezi’nin kurulmasında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın katkılarının çok fazla olduğuna dile getiren MİFAD kurucusu Emrah Mergen, “Bu gün böylesine yetenekleri yetiştirmekten büyük gurur duyuyoruz. Aslında bu gurur Başkanımız Muhammet Tokat’a ait. O günlerde bize destek olmasaydı bu yetenekli çocukları yetiştiremezdik. Milas’ta kültür ve sanat adına yaptığınız çalışmaları izliyor bu anlamda da sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret için duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Özellikle bu alanlarda böylesine yeteneklerin yetişmesinden son derece memnunum. Zeynep kızımıza katılacağı şampiyonalarda başarı diliyor, Milas Belediyesi olarak ta gerekli desteği sağlayacağımızı bilmenizi istiyorum” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis