Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milaslı muhtarlar ve eşlerinin Çanakkale gezisi başladı

Milas Belediyesi, muhtarlar ve eşleri için Çanakkale ve Edirne’ye gezi düzenledi. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın da katıldığı gezinin 1. gününde Çanakkale’deki tarihi alanlar gezildi. Muhtar ve eşleri, gezinin ikinci gününde Edirne’de olacak.

Milaslı muhtarlar ve eşlerinin Çanakkale gezisi başladı
  • 26 October 2022, Wednesday 16:35

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda muhtar ve eşleri Çanakkale ve Edirne’ye geziye çıktı. Salı günü akşam saatlerinde saat 21.00’de Köy Garajı’ndan yola çıkan muhtar ve eşleri, Çarşamba günü 9.00 sıralarında Çanakkale’ye ulaştı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Muhtarlık İşleri Müdürü Güray Emiroğlu’nun da eşlik ettiği ziyaret sırasında; Truva Ören Yeri, Kilitbahir Kalesi, Seyit Onbaşı Anıtı, Mehmetçik Anıtı, Seddülbahir İlk Şehitler Anıtı, Yahya Çavuş Anıtı, Arıburnu ve Anzak Koyu, Kanlısırt ve 57. Alay Şehitliği ziyaret edildi. Muhtar ve eşleri, Çanakkale Savaşı şehitlerimize sık sık dualar okudu, hatıra fotoğrafı çektirdi.

GEZİ EDİRNE’DE DEVAM EDECEK
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtar ve eşlerine özel olarak düzenlenen program kapsamında gezi, Edirne’de devam edecek. Muhtar ve eşleri, Perşembe günü yapılacak kahvaltının ardından Edirne Karaağaç, Meriç Köprüsü, Lozan Anıtı, Karaağaç Tren İstasyonu, Buçuktepe Tabyasında Şükrü Paşa Anıtı, Balkan Savaşı Müzesi, Sırpsındığı Müzesi, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Meydanı, Adalet Kasrı, fatih ve Saray Köprüleri, Babüssade, Saray mutfakları, Cihannüma Edirne Sarayı, Balkan Şehitliği,  2. Beyazıd Külliyesi, Sağlık Müzesi, Üç Şerefeli Camii & Eski Camii (Ulu Camii), Selimiye Camii & Arasta Çarşısı’nı gezecek. Gezi Perşembe günü gece geç saatlerde sona erecek.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis