Milasspor, Efeler Aydınspor’la karşılaştı

​​​​​​​2019-2020 Spor sezonunu iki kupa ile kapatan şampiyon Milasspor Masterler Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Milasspor, Efeler Aydınspor’la karşılaştı

Erkan İşli’nin Genel Koordinatörlüğünü üstlendiği, Mehmet Kabak’ın Teknik Sorumluluğunu yaptığı Mor Beyaz Milasspor masterler futbol takımı, hafta sonu Bodrum Stadyumu’nda katılacağı turnuvaya hazırlık anlamında ilk antrenman karşılaşmasını Aydın’da Efeler Aydınspor Masterler Futbol Takımıyla yaptı.

Geçtiğimiz gün içersinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı 4-2 Aydın Efeler Masterler Futbol takımı kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarısına kalede Mahir ile başlayan Milasspor’da Güray Dıngıl, Mehmet Zorlu, Mehmet Turgay, Tahsin, Hakan Ceylan, Coşkun Şenol, Ramazan Akkoyun, Ahmet Tanyeri, Mustafa İçöz ve Cüneyt Tanyeri onbiri ile karşılaşmaya başladı.

İlk yarısı 1-1 tamamlanan antrenman karşılaşmasında ikinci yarıda kalede Mert Salbaş yer aldı. Yusuf, Özcan Alpgiray, Ferhat ve Kemal Daştan ikinci yarıda forma giyen isimler oldular.

Birçok futbolcusundan yoksun bir şekilde Aydın’a giden Milasspor’da karşılaşmanın golleri Cüneyt Tanyeri ve Ramazan Akkoyun’dan geldi.

Müsabaka sonrasında gazetemize bir açıklama yapan takımın teknik sorumlusu Mehmet Kabak, karşılaşmanın skorunun önemli olmadığını belirterek, “eksiklerimiz bulunmasına rağmen yeni başladığımız antrenmanlar sonrasındaki bu ilk antrenman karşılaşmasında sporcularımız saha içersinde oldukça başarılı bir futbol ortaya koydular” dedi. “Hafta sonu Bodrum’da oynayacağımız hazırlık maçı öncesinde bizim için iyi bir antrenman oldu bu karşılaşma” diyen Mehmet Kabak, asıl sınavın hafta sonu verileceğini belirterek futbolcularını kutladığını söyledi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık