Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 Milas Esnafspor’da 3 yönetici istifa etti

​​​​​​​2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden ancak lig yolculuğunda şampiyonluk hedefinde beklenen mücadeleyi veremeyen ilçemiz takımı Milas Esnafspor’da 3 yönetici noter kanalıyla istifa ederek görevlerinden ayrıldılar.

 Milas Esnafspor’da 3 yönetici istifa etti

Ligin ikinci yarısında Ekrem Vanlıoğlu başkanlığındaki Milas Esnafspor Kulübü yönetim kadrosunda yer alan Mustafa Sarban, Barış Ülkü ve Osman Atıcı yönetim kadrosundaki görevleri bırakarak istifa ettiler.

Milas Esnafspor Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu kulüp yönetim kadrosundan ayrılan 3 yönetici ile ilgi gazetemize bir açıklama yaparak, “istifa kararları yönetici arkadaşlarımızın kendi verdikleri kararlardır, saygıyla karşılıyorum” dedi.

2019-2020 sezonunda lige şampiyonluk hedefi ile girdiklerini vurgulayan Başkan Vanlıoğlu, “Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadelemizde sezona başladığımız teknik sorumlu tercihimiz yanlıştı” açıklamasında bulunarak, “Ayhan Kale hocamız ile lige başlasaydık uzak ara şampiyonluğumuz ilan edebilirdik” dedi.

2020-2021 spor sezonunun çözülemeyen bir denklem olduğunu vurgulayan Başkan Vanlıoğlu, teknik sorumlu, futbolcu transferleri için daha çok erken dedi.

“Ligin başlayıp başlayamayacağı konusunda net bir açıklama yokken bu tür transferleri yapmamız anlamsız olacaktır” diyen Başkan Vanlıoğlu, “yeni sezon için federasyon kararı verir her şey yolunda giderse Milas Enafspor olarak transferlerimizi yapar ve lig mücadelemize başlarız” diyerek, takımın yeni sezon için yüzde yetmişinin şimdiden hazır olduğunu söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis