Belediye’den Akkent Atatürk Spor Kompleksi açıklaması

Akkent’teki Atatürk Spor Kompleksi’ndeki kirlilikle ilgili yaptığımız haber üzerine, Milas Belediye Başkanlığı’ndan bir açıklama geldi.

Belediye’den Akkent Atatürk Spor Kompleksi açıklaması

Açıklama şöyle:

“Son dönemlerde basın kuruluşlarında haber olan ve kamuoyuna yansıyan Akkent Atatürk Spor Kompleksi’ndeki görüntülerle ilgili bünyemizce bir açıklama yayınlamak zaruri bir hal almıştır.

Bu güne kadar Milas’ımıza onlarca yeşil alan, çocuk parkı, oyun alanı ve spor kompleksi kazandırdık. Milas’a kazandırdığımız komplekslerden bir tanesi olan Aydınlıkevler Mahallesi’nde bulunan Akkent Atatürk Spor Kompleksi, belediyemiz tarafından 2011 yılında yapımı tamamlanarak Milas halkının hizmetine sunulmuştur. Milas’lı hemşehrilerimizin ve en önemlisi çocuklarımızın böyle bir spor kompleksinden faydalanması her zaman birinci önceliğimiz olmuştur.

Milas yerel basınında son dönemlerde Aydınlıkevler Mahallesi’nde bulunan bu alan için çeşitli haberler ortaya çıkmıştır. Bahsi geçen Akkent Atatürk Spor Kompleksi, belediyemizce 01.07.2016 yılında ihaleye çıkarılmış; ”BÖLGENİN BAKIM, ONARIM VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İHALEYİ ALAN KİŞİYE AİTTİR !” şartnamesi doğrultusunda 10 yıl süre ile kiralanmıştır. Alanın çevre düzenlemesi, bakım onarımı ihaleyi alan ilgili kişiye aittir; Belediyemiz ile bir bağlantısı bulunmamaktadır. İhaleyi alan kişi, pandemi dolayısıyla işletmesini kapatmak zorunda kalmış ve bundan dolayı çeşitli sorunlar ortaya çıkmıştır. Ortaya çıkan problemleri kabul etmemiz mümkün değildir. Her zaman, Milas’lı hemşehrilerimizi daha iyi bir Milas’a uyandırma gayretiyle hizmetlerimize devam eden bir kurum olarak; bölge ile ilgili gerekli tetkikatı yapacağımızı kamuoyuna bildiririz.”

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık