Milasspor Masterler kazanarak yoluna devam ediyor

Üç yıl önce ilk önce grupta, sonra da Antalya’da oynanan grup birincileri müsabakalarında güçlü rakiplerini yenerek Türkiye Masterler  Şampiyonu olan Milasspor Masterler, bu sezon da aynı başarıyı elde etmek için önemli neticeler almaya devam ediyor. Milasspor  Masterler takımı, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda pazar günü oynanan maçta Bornovalılar Masterler takımını  8-0 yenerek gruptaki iddiasını sürdürdü.

Milasspor Masterler kazanarak yoluna devam ediyor
  • 01 February 2022, Tuesday 9:49

Müsabakayı Muğla Bölgesi Hakemlerinden Fatih Acar, Yusuf Emin Çelik, Ümit Uçar hakem triosu yönetti. Her iki takım sahaya şu kadrolarıyla çıktılar:

Milasspor: Mert(Kaleci), Yusuf, Gürkan, Coşkun,  Abdullah,  Hakan, Ramazan, Cüneyt, Soner, Kemal, Günay. Takımın teknik sorumlusu: Erkan İşli

İzmir Bornovalılar Masterler Takımı: Uğur(Kaleci), Cengiz, Fatih Japon, Gökhan, Erkan, Hasan Köylü, Murat, Erhan, Yusuf. Takımın teknik sorumlusu: Nesip Çelebi.

Milasspor Masterler takımı, müsabakaya tempolu başladı. Maçın 12.dakikasında Cüneyt, kaleciden dönen topu tamamlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Müsabakanın 29. dakikasında Ramazan, yakın mesafeden akıllı bir vuruşla skoru 2-0 yaptı. Oyunun 37.dakikasında Coşkun skoru 3-0 yapan golü kaydetti. Devre, 3-0 Milasspor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda rakip yarı sahaya yerleşen Milasspor, 52. ve 58. dakikalarda Tahsin’in ayağından bulduğu gollerle skoru 5-0 yaptı. Maçın 68.dakikasında Cüneyt, Milassporu 6-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilerleyen dakikalarında ise 7. gol kaydedildi. Müsabakanın son dakikalarında ise, Kaptan Kemal, yakın mesafeden takımının 8. ve son golünü kaydetti. Müsabaka, 8-0 Milasspor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık