Milasspor Taraftarlar Derneği’nden açıklama

​​​​​​​Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden Yeni Milasspor’un lig mücadelesinde yanında olan Sevdamsın Milasspor Taraftarlar Derneği’nden 2021-2022 Futbol sezonu öncesinde yapılması beklenen Yeni Milasspor Kulübü Olağan Genel Kuruluyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Milasspor Taraftarlar Derneği’nden açıklama

Dernek Başkanlığı adına Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Abbak yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Sevdalısı olduğumuz Yeni Milasspor’un yeni sezon öncesinde yapacağı Olağan genel Kurulu Taraftarlar Derneği olarak bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yasa gereği Mayıs ayı içersinde yapılması gereken ancak ülkemizde yaşanan pandemi nedeniyle Haziran ayına ertelenen Yeni Milasspor Olağan Genel Kurul Toplantısının vakit geçmeden yapılmasını istiyoruz.

Mevcut yönetim ekibinden genel kurul kararının resmi ilan olarak gazeteye verilmesini ve sonrasında da bekleme süresi sonunda Temmuz ayı içersinde birincisinin çoğunluk sağlanmazsa ikincisinin yapılması en büyük isteğimizdir.

Ekim ayı içersinde oynatılmasını beklediğimiz Muğla Süper Amatör Küme Liginde başarılı olarak adını BAL Ligi Play Off karşılaşmasını yazdırmasını beklediğimiz ilçemizin takımı Yeni Milasspor’un lige bir an önce hazırlanması gerekmektedir. Bu anlamda da biran önce genel kurul toplantısının yapılıp yeni yönetim ekibinin seçilmesi ve çalışmalara başlamasını istiyoruz.

Temmuz ayı içinde yapılacak genel kurulda Yeni Milasspor Kulübünün yönetimine talip olacak olan isimlere Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği olarak şimdiden başarılar diliyoruz”.

 Milasspor Taraftarlar Derneği Genel Kurulu

Sevdamsın Milasspor Taraftarlar Derneği Kobralar Olağan Genel Kurulu Toplantısıyla ilgili olarak bir bilgilendirme yapan dernek başkanı Nihat Abbak 10 Temmuz Perşembe günü ilkinin yapılacağı çoğunluk sağlanamaması durumunda 17 Temmuz Perşembe günü Saat 11.00 de Milas Ticaret Odasında Olağan Genel Kurul Toplantısı yapacaklarını söyledi.

Dernek üyelerinin belirtilen günde seçimlere katılmasını isteyen dernek başkanı Nihat Abbak Sevdamsın Milasspor Taraftarlar Derneğinin her zaman Milasspor’un yanında olduğunu olmaya da devam edeceğini belirtti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık