Milasspor turnuvaya hazırlanıyor

​​​​​​​21-22 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Şehir Stadyumunda Bodrum Veteranlar Futbol Takımın organizasyonunda yapılacak olan 3 takımın katılacağı dostluk futbol turnuvasında ilçemizi Milasspor Masterler Futbol takımı temsil edecek.

Milasspor turnuvaya hazırlanıyor

Takımın Genel Koordinatörü Erkan İşli ve Teknik Sorumlu Mehmet Kabak nezaretinde Milas Şehir Stadyumunda antrenmanlara başlayan Milasspor Masterler Futbol Takımı ilk antrenmanda takımın santraforlarından Cüneyt Tanyeri’ne sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptılar.

Turnuva ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Genel Koordinatör Erkan İşli şunları söyledi“ Mart ayından buyana antrenman yapamadık. Bu özel turnuvayla beraber yeniden futbola dönmek güzel, turnuva zamanına kadar birlikte yapacağımız antrenmanlarla yeniden eski gücümüze kavuşacağız. Geçtiğimiz sezonu iki kupayla kapattık. Milasspor Masterlar Futbol takımı olarak yeni sezonda da aynı başarıyı yakalayarak ilçemiz Milas’ın adını en iyi şekilde duyurmak istiyoruz. Bodrum’da katılacağımız turnuvada yine hedefimiz iyi futbol ve güzel sonuçlar almaktır”dedi.

Takımın Teknik Sorumlusu Mehmet Kabak turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada uzun süre futboldan ayrı kalanların sahaya yeniden dönüşleri yine süre alacaktır dedi. Mehmet Kabak eski güçlerine yapacakları antrenmanlarla kavuşacaklarını belirterek Bodrum Turnuvasında hem eski dostlarımızla hasret gidereceğiz hem de özlediğimiz futbola yeniden kavuşacağız diyerek turnuvaya katılacak tüm takımlara başarı dileklerini iletti.

3 takım 1 kupa

Bodrum Veteranlar Futbol Takımı tarafından 21-22 Ağustos tarihlerinde Bodrum Şehir Stadyumunda düzenlenecek olan dostluk futbol turnuvasına ev sahibi Bodrum Veteranlar Futbol Takımının yanı sıra Milasspor Masterler ve 39 Kırklarelispor Masterlerı Futbol takımı katılıyorlar.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık