Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Halı sahalar açıldı

​​​​​​​Salgın hastalık nedeniyle Mart ayından bu yana ülkemizde kapalı olan Halı Sahalar 12 Ağustos Çarşamba günü yeniden açılarak faaliyete geçtiler.

Halı sahalar açıldı

Sağlık Bakanlığı ile Bilim Kurullarının önerisiyle Futbol Federasyonu tarafından spor branşlarına özgü belirtilen kurallar dikkate alınarak, halı saha ve spor tesisleri 12 Ağustos Çarşamba günü itibariyle yeniden futbolseverlerin hizmetine girdi.

 Halı Saha İşletmecileri Sağlık Kurulu ve Futbol Federasyonu’nun verdiği talimatlara uygun olarak halı sahaları yeniden işletmeye açarak, aylardır kapalı olan iş yerleri ile ilgili verilen bu olumlu karar sonrasında yaptıkları açıklamada memnuniyetlerini belirterek, “herkes rahat olsun, halı sahalarımızda gereken her türlü önlemi aldık” dediler.

“Halı Sahalarda futbol oynayacak olanlar ilk girişte ateş ölçümü yapılarak karşılanıyor ve maske konusunda özenli oluyoruz, sadece futbol oynarken maske takılmıyor ve gerekli tüm kuralları yerine getiriyoruz” diyen Halı Saha işletmecileri, sahaya gelen futbolseverlerden kurallara uyma konusunda gerekli hassasiyeti beklediklerini vurgulayarak, futbollu günlere yeniden kavuştuklarını söylediler.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis