Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şanlıurfa'dan MİTSO'ya teşekkürler...

Yaptıkları kitap yardımı çağrısına Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın kitap göndererek destek verdiği Şanlıurfa Özel Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden teşekkür mektubu geldi. Tarih Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Muzaffer Uçan tarafından iletilen mektupta kitapları aldıklarını belirterek teşekkür edilerek "Okuma oranının çok düşük olduğu bir toplumda kitap gönderiminizi gerçekten takdir ediyorum. Bu kitaplar çocuklarımıza hayatı anlama ve anlamlandırma, toplum içerisinde saygıdeğer bir yer edinme, çocuklarımızın bilgi ve kültürünü  arttırma, kelime hazinesini zenginleştirme, dili kullanma becerisini güçlendirme, düşünce ve yaşam ufkunu genişletme, gelecekte çocuklarımızın bakış açısını zenginleştirme, zeka seviyesini yükseltme ve daha donanımlı bir fert olmada kolaylık sağlayacaktır" deniliyor.

Şanlıurfa'dan MİTSO'ya teşekkürler...

Mektubun devamında "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hurafi ve kulaktan dolma bilgilerden uzak, din, vatan, millet, Atatürk, ahlak v.b. konularda bilgili, ahlaki yönüyle olgun, kendisine ve çevresine faydalı birer fert olmalarına büyük katkı sağlayacağına canı gönülden inanıyorum" deniliyor. Teşekkür mektubunda daha sonra ise şu ifadelere yer veriliyor:

 "İnsanoğlu doğumla başlayıp ölümle son bulacak hayat yolunda sürekli bir değişim, sürekli bir gelişme ve yenileşme içerisindedir. Bu değişim, gelişme ve yenileşmede okumanın, bilgi sahibi olmanın payı kuşkusuz en yüksektir. Bu değişim, gelişme ve yenileşmede okumanın, bilgi sahibi olmanın payı kuşkusuz en yüksektir. Bu değişme ve gelişime büyük bir katkı sağladığınız için ayrıca şahsınıza ve kurumunuza minnettarım."

Mektup daha sonra şu ifadelerle son buluyor:

"Vermiş olduğunuz kaliteli, güleryüzlü ve sabırlı hizmet anlayışınız, isteklerimizi yerine, getirirken göstermiş olduğunuz titizliğiniz, anında geri dönüşümleriniz, çalışmalar sırasında bilgi akışını sağlamadaki özveriniz için teşekkürlerimizi bildiririz. MİLAS TİCARET VE SANAYİ ODASI ile tanıştığımız için çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Olumlu dönüşünüz, bu kitaplar ve her şey için çok teşekkürler. Hep okuyan, okutan toplumlar olabilmemiz ümidiyle..."

Öte yandan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Şanlıurfa Yediiklim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nden gelen teşekkür mektubunun kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek "Kitapların, kitabın değerini bilen, kitap okumaya hevesli öğretmen ve öğrencilerle buluşmasından çok memnun olduk. Odamız üyelerini, ellerindeki okunmuş kitapları böyle okullarımızla ve öğrencilerimizle buluşturmaya davet ediyorum" dedi.

           

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis