Milas'ta 3 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü iddiası

Milas'a bağlı Meşelik Mahallesi'nde yaşayan Bülent Topus'a ait 3 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü öne sürüldü. Topus, köpeklerin öldüğü yerin yakınlarında içerisine tarım ilacı koyulan keçi ölüsü bulduğunu söyledi.

Milas'ta 3 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü iddiası

Milas'a bağlı Meşelik Mahallesi'nde yaşayan 36 yaşındaki Bülent Topus’a ait ikisi çoban birisi kurt köpeği olmak üzere üç köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü öne sürüldü. Tarlasının içerisinde köpeklerini can çekişirken bulan Topus, veteriner hekim ile yaptığı tüm müdahalelere rağmen köpeklerini kurtaramadı.
Mus, Fındık ve Aslan isimli üç köpeğinin canice öldürüldüğünü ve köpeklerin öldüğü yere yakın yerde bir keçi leşi ve leşin içinde ve üzerinde kimyasal tarım ilacı bulduğunu belirten Topus, Jandarma Komutanlığına ihbarda bulundu.
Topus yaptığı açıklamada, “Birisini sokaktan bulup yavru iken sahiplendiğim üç köpeğim canice öldürüldü. Bir keçi leşini bulmuşlar içine ve üzerine zehir döküp tarlamıza atmışlar. Burada hayvancılık yapıyoruz, çoban köpeklerimiz arazimizden dışarı çıkmaz. Bunu yapanlar insan olamaz. Jandarma ve zabıtaya başvurduk. Suç duyurusunda bulunduk. Bu işi yapanları tahmin ediyoruz, ifademizde belirttik. Bu köpeklerin kimseye zararı yoktu.” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık