Milas’ta çalışmalar sürüyor

Milas Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, İsmetpaşa, Kılavuz ve Konak mahallelerinde çalışmalarını tamamladı.

Milas’ta çalışmalar sürüyor
  • 24 November 2021, Wednesday 10:11

Milas Belediyesi hizmetlerini sürdürüyor. Ekipler, Milas’ın 132 mahallesinin tümüne eşit ve etkin hizmet götürme noktasında yoğun bir çaba sarf ediyor. Bölgede yapılan incelemelerin ardından, belirlenen program çerçevesinde hizmetlerinin yerine getiren ekipler, vatandaşların taleplerini bir bir karşılıyor.

“Beton Yol Kaplama Çalışmaları Tamamlandı”

Milas’ın dört bir noktasında çalışmalarını sürdüren ekipler, İsmetpaşa Mahallesi 5, 8 ve 9. Sünnetçikuyu Sokaklarında daha taş duvar imalatı gerçekleştirilen bölgede 2500 m2’lik beton yol kaplama çalışmasını, Kılavuz Mahallesi’nde 500 m2 ve Konak Mahallesi’nde 300 m2’lik beton yol kaplama çalışmalarını tamamlayarak yurttaşların hizmetine sundu.

“Vatandaşımız İçin Üretiyor Milas’ımız İçin Aşkla Çalışıyoruz”

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas’ımız için çalışmaya, hemşehrilerimizi her gün daha güzel bir Milas’a uyandırma gayretiyle hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Kırsalı çok geniş bir ilçe olmamıza rağmen her mahallemize etkin ve eşit hizmet götürme noktasında yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Milas’ımız için insanımız için durmadan çalışıyoruz. İsmetpaşa, Kılavuz ve Konak Mahallelerimizde beton yol kaplama çalışmalarımızı tamamladık ve yurttaşlarımızın hizmetine sunduk. Gerçekleştirilen çalışmalarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık