“Milas'ta görev yapmanın heyecanını, mutluluğunu ve kıvancını yaşıyorum”

​​​​​​​Son yapılan değişiklik ile Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Akın Akaydın, “Göreve Başlama Mesajı” yayınladı. Akaydın mesajında “Milas İlçesi Millî Eğitim Müdürlüğü camiasının kıymetli yol arkadaşları ile birlikte olmanın verdiği onur ve heyecanı içindeyim” ifadelerine yer verdi.

“Milas'ta görev yapmanın heyecanını, mutluluğunu ve kıvancını yaşıyorum”
  • 24 October 2022, Monday 10:27

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdürürken Muğla merkeze atanan İsa Bal’ın yerine Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Akın Akaydın geçtiğimiz hafta içerisinde görevine başladı. İlçemizde bulunan okulları ziyaret etmeye başlayan Akaydın, “Göreve Başlama Mesajı” yayınladı.

Mesajda şu ifadeler yer aldı:

“17 Ekim 2022 tarihi itibariyle Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim ve öğretimde her daim güçlü, coğrafik ve turistik güzellikleri ile huzur veren güzide ilçemiz Milas'ta görev yapmanın heyecanını, mutluluğunu ve kıvancını yaşıyorum.

Şahsıma tevdi edilen bu kutsal görevin gururunu taşımakla birlikte bu görevin büyük bir sorumluluğu üstlenmek anlamına geldiğinin de farkındayım. Milas İlçesi Millî Eğitim Müdürlüğü camiasının kıymetli yol arkadaşları ile birlikte olmanın verdiği onur ve heyecanı içindeyim.

Bakanlığımızın belirlediği eğitim politikalarını, bütün paydaşlarımızla beraber gönül ve elbirliğiyle üstün vazife şuuru ve anlayışı içerisinde gerçekleştireceğiz. Sivil toplum ve katılımcılık ilkelerine bağlı kalarak; geleceğimizin teminatı ve hazinesi olan öğrencilerimizin, her şeyin en güzeli ve en iyisine layık olduğu bilinci ile hareket edeceğiz.

Okuyan, araştıran, düşünen, bilim ve teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlere bağlı insani değerleri özümsemiş, kendine güvenen bireyler yetiştirmek hedefimizdir. Değerli ekibimizle birlikte bunu başarmak için büyük bir gayret ve inançla çalışacağız. Bizlerden önce ilçemize, ilçemizin kıymetli insanlarına, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize emeği geçen değerli eğitim neferlerine gönülden teşekkür ediyorum.

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü çatısı altında görev yapan bütün yol arkadaşlarıma, saygıdeğer velilerimize, sevgili gençlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar temenni eder, saygılarımı sunarım.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık