Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas'ta şenlik var, şenlikte bereket var

​​​​​​​8. MİLAS ZEYTİN HASAT ŞENLİĞİ BAŞLIYOR…

Milas'ta şenlik var, şenlikte bereket var
  • 26 October 2022, Wednesday 13:09

Milas Belediyesi, oda ve kurumların desteğiyle 12-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceği 8. Milas Zeytin Hasat Şenliği öncesinde hazırladığı tanıtım videosuyla tüm Milas halkını şenliğe davet etti.

“Milas’ta şenlik var, şenlikte bereket var. 8. Milas Zeytin Hasat Şenliği başlıyor” sözleriyle başlayan tanıtım videosunda Milas ekonomisinin temel direği zeytin ve zeytinyağına dair görüntülere yer veren Milas Belediyesi, büyük küçük her yaş grubundan vatandaşı kucaklayacak bir programla zeytin hasat zamanına vurgu yapacak.

Zeytin ve zeytinyağına Türkiye’de ilk ve tek AB coğrafi işareti almış olmanın gururuyla gerçekleşecek şenliğin, destekte bulunan kurum ve odalarla daha bir güçlü, daha bir renkli ortamda geçeceğini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Antik çağlardan beri bolluğun, bereketin, barışın, adaletin ve bilgeliğin sembolü olan zeytinimizin hasat şenliği 12-13 Kasım tarihlerinde başlıyor. Hasadımız bereketli, şenliğimiz coşkulu olsun.”  sözleriyle tüm Milas halkını şenlik coşkusuna ortak olmaya davet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis