U16 ligi müsabakaları Cumartesi günü başlıyor

​​​​​​​Muğla Mahalli U16 A. grubunda yer alacak olan Milas Gençlikspor ile Milas Erginspor takımları hazırlıklarını tamamlayarak hafta sonu oynanacak müsabakaları beklemeye başladı.

U16 ligi müsabakaları Cumartesi günü başlıyor
  • 26 October 2022, Wednesday 10:55

Cumartesi günü start alacak olan U16 Ligi’nde Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nun dolu olması nedeniyle Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Milas Gençlikspor U16 ile Bodrum 1925 takımlarının karşılaşmasını Güllük sahasına aldı.

3 yıl aradan sonra bu sezon Muğla Mahalli U16 Ligi’nde Milas’ı temsil edecek olan Milas Erginspor U16 takımı Cumartesi günü saat 15:00’da deplasmanda Bodrum Birlikspor takımıyla Göltürkbükü sahasında karşı karşıya gelecek. Muğla Mahalli U16 takımı Milas Gençlikspor, güçlü kadrosu ile Güllük sahasında karşılaşacağı müsabakayı kazanmak için sahaya çıkacak. Üç ay önce çalışmalar yaparak U16 Ligi’ne katılan Milas Erginspor takımı sıfır lisanslı yeni futbolcularıyla Milas ilçesini temsil edecek.

Sporcunun her zaman yanında olan Milas Önder Gazetesi olarak hafta sonu oynanacak müsabakalarda bütün takımlarımıza başarılar dileriz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık