Milas’tan da geçtiler

Bu yıl 57.’si yapılan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, dün Bodrum’dan start aldı. ‘Tarihe ve doğaya saygı’ temasıyla gerçekleştirilen bisiklet turunun yarışmacıları, Milas’ta bayraklarla ve alkışlarla karşılandı. 

Milas’tan da geçtiler

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı başladı. Cumartesi günü Milas’ın Meşelik Mahallesi ile Bodrum’un Güvercinlik Mahallesi arasında kalan bölgeye bisikletçilerin kat edecekleri toplam kilometre olan bin 303 adet servi, defne ve kızılçam fidanları toprakla buluşturuldu. 

Dün ise, turun başlaması için geri sayım sona erdi. Çok sayıda katılımcının bulunduğu Bodrum Kalesi’ndeki başlangıç alanında, yarışlar öncesi halk oyunları gösterisi yapıldı, hatıra fotoğrafları çektirildi.

25 takımdan 167 sporcunun katıldığı tur, saat 9.00’da Bodrum Kalesi’nden start aldı.

Sporcular, daha sonra Bodrum-Milas Karayolu boyunca seyrederek Milas’a ulaştı. Sporculara karşılama, aralarında CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve belediye başkan yardımcılarının da olduğu Milaslılar tarafından Akıllı Kavşak’ta yapıldı. Çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayrakları ile bisikletçileri karşıladı ve alkışladı. 

Bisiklet turu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılırken, uzun araç kuyrukları oluştu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık