MİŞTİ’li iftar sofrası

Milas Belediyesi’nin Selimiye’de düzenlediği iftar yemeğinde önce ud, kanun ve ney eşliğinde ilahi dinletildi, daha sonra Milas Şehir Tiyatrosu tarafından Kavuklu ve Pişekar oyunu sergilendi.

MİŞTİ’li iftar sofrası

Milas Belediyesi tarafından ramazan ayında gerçekleştirilen iftar yemeği programları, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Ramazan ayının birinci gününden itibaren başlayan iftar yemekleri, bu kez Selimiye Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Selimiye Mahalle Meydanı’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Covid-19 test sonucu pozitif çıkmasının ardından karantinanın son gününde olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın katılamadığı iftar yemeğinde; Başkan Vekili Mehmet Ateş, Başkan Yardımcısı Halil Mutlu, Selimiye Mahalle Muhtarı Mehmet Menteş, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar yer aldı.

Milas Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programı kapsamında iftar öncesinde vatandaşlara ud, kanun ve ney eşliğinde enstrümantal ilahi dinletisi sunuldu. Daha sonra Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) ekibi tarafından başarıyla sahnelenen Kavuklu ve Pişekar oyunu iftara katılan Selimiyeli vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen Burgaz ve Aydınlıkevler Mahallesi’ni kapsayacak olan bir sonraki  iftar yemeği programı yarın Akkent  Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık