Milas’tan Kastamonu’ya yardım eli

​​​​​​​Kastamonu ilinde meydana gelen sel felaketinin ardından Milas Kaymakamlığı’nın koordinesinde toplanılan ve bölgedeki ihtiyaç duyulan malzemelerden oluşan yardım kamyonu yola çıktı.

Milas’tan Kastamonu’ya yardım eli
  • 18 August 2021, Wednesday 11:20

Kastamonu’da yaşanılan sel felaketinin ardından tüm ülke tek yürek olarak yardım kampanyaları düzenlerken Milas’tan bir yardım daha geldi. Daha önce Milas Belediyesi de Kastamonu’ya bir TIR dolusu yardım malzemesi göndermişti. Kaymakamlık tarafından Kastamonu’daki AFAD kriz merkeziyle görüşülerek belirlenen eksikliklerin temini için başlatılan kampanya kapsamında hazırlanan ürünler Gençlik Merkezi’nde toplandı. Yardım malzemelerinin oluşturduğu ihtiyaç malzemeleri Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ve vatandaşlar tarafından kamyona yüklenerek, yardım kamyonu yola çıktı.

Kaymakam Böke yardım kamyonu yola çıkmadan önce çalışmalara katılan tüm gönüllülere ve destek veren Milaslılara teşekkür etti.

Kaymakam Böke, yakın bir zamanda Milas’ta da yangın felaketinin yaşandığına dikkat çekerek, Kastamonu’ya gönderilmek üzere toplanılan yardım malzemelerinin Milaslıların konuya ne kadar hassas yaklaştıklarının göstergesi olduğunu ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık