Milletvekili Özcan, Milas Kapalı Spor Salonu için Bakan ile görüştü

Deprem yönetmeliğine aykırı olması sebebiyle 7 aydır kapalı olan ve hakkında yıkım kararı verilen Kapalı Spor Salonu hakkında CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Kasapoğlu ile görüştü.

Milletvekili Özcan, Milas Kapalı Spor Salonu için Bakan ile görüştü

Salonun yıkılması ve şehrin uygun bir yerinde tribün kapasitesi daha fazla yeni bir spor salonu yapılmasını talep eden CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan; bu süre zarfında spor faaliyetlerinin sürdürülebilmesi için Bakan’dan portatif salon talep etti. Mevcut durum hakkında Bakan’dan bilgi alan Özcan, Bakan’ın İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde geçici bir portatif salon kurulduğunu belirttiğini söyledi. Özcan, Görüşmenin olumlu geçtiğini Kapalı Spor Salonu hakkında  Bakan ile sürekli iletişim halinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Kendisi de bir sporcu olan Özcan, spor salonunun çok uzun süredir kullanımda olmadığını, bunun Milaslılar ve Milas’taki sporcular için oldukça üzücü bir durum olduğunu belirterek, bu sorunun çözümü için Bakan’dan randevu aldığını ve Bakan Kasapoğlu ile TBMM’de olumlu geçen bir görüşme yaptıklarını vurguladı. Milletvekili Özcan konuyu birebir takip edeceğini de belirtti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık