Milletvekili Özdağ, “Yeniden özgür bir ülke istiyoruz”

​​​​​​​Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili – Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Milas’ta ziyaretler gerçekleştirerek, ittifak ortağı partilerin temsilcileriyle bir araya geldi. Seçim sonuçlarını değerlendirerek, bu hafta sonu yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine de dikkat çeken Özdağ, “Cumhurbaşkanlığı sistemi Recep Tayyip Erdoğan için yani kişiye özel yapılarak hayata geçirildi. Bu kötü sistemin değişmesi için mücadele edeceğiz. Türkiye’de demokrasi yoktur. Otoriter bir yönetim vardır. Yeniden özgür bir ülke istiyoruz” dedi.

Milletvekili Özdağ, “Yeniden özgür bir ülke istiyoruz”

CHP Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Milas İlçe Binası’nda düzenlediği toplantıda Millet İttifakı ortağı partililerin Milas temsilcileri olan Demokrat Parti Milas İlçe Başkanı Azmi Peker, Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar, CHP Milas İlçe Sekreteri Mehmet Anıl Zeybekoğlu, Saadet Partisi Milas İlçe Temsilcisi Mevlüt Tekin, Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

BU UCUBE YÖNETİMDEN KURTULACAĞIZ

Buluşmada ilk sözü alan DP Milas İlçe Başkanı Azmi Peker, “Millet İttifakı olarak istediğimiz oyu aldık ve Selçuk Özdağ’ın vekil seçilmesini sağladık. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde de inşallah sayın Kılıçdaroğlu’nun seçilmesini sağlayarak bu ucube yönetimden kurtulacağız” derken, Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar, “ATA İttifakı olarak seçimlere katılmıştık. Ama yaşanan son gelişmeler ve yapılan son anlaşmaların ardından Kılıçdaroğlu’nun desteklenmesi kararı alındı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı’nı destekleyeceğiz” dedi.

ŞİMDİ KARAR VER DİYORUZ

Seçim sürecinde Milas’ta sandıklarda sıkıntı yaşamadıklarına değinen CHP Milas İlçe Sekreteri Mehmet Anıl Zeybekoğlu ise “YSK, Anadolu Ajansı’ndan aldığı ve AKP’nin önde olduğu alanları önceden açıklayarak yine bir makas açma olayı yaşattı. Ama bu makasın son dakikalara doğru kapandığını gördük. Sayın Kılıçdaroğlu’na Milas’tan % 63 civarında oy çıkmıştı. Bu oy oranını daha da artırmak için çalışıyoruz. Sana Söz sloganıyla yola çıkmıştık. Şimdi Karar Ver diyoruz. İnşallah her şey çok güzel olacak” dedi.

MİLAS’TA SANDIĞA GİTMEYEN 10 BİN KİŞİ VAR

Gelecek Partisi olarak güzel bir seçim süreci geçirdiklerini ve milletvekili adayı Selçuk Özdağ ile iyi bir çalışma süreci yaşadıklarını belirten Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra “Sayın Özdağ’ın milletvekili olduktan sonra ilk ziyaret noktası Milas oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Milas’ta cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sayın Kılıçdaroğlu için ise yüzde 63 civarında bir oy kullanıldı. Bu güzel bir oran. Fakat Muğla genelinde sandığa gitmeyen 79 bin civarında seçmen var. Bu seçmenin 10 bini Milas’ta. İkinci tur seçimlerinde sandığa gitmeyenleri de bularak oy kullanmalarını sağlamalıyız” dedi.

GEÇERSİZ OY SAYISI DAHA AZ OLACAKTIR

Siyasi partilerin başkanları ve temsilcilerinin yapmış olduğu konuşmanın ardından söz alan CHP Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, Türkiye’de ilk kez cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kaldığını belirterek, “Gelişmeler bizim lehimize. Önceden pusulalar kalabalıktı. Geçersiz oy oranları çok fazlaydı. Eminim bu ikinci turda geçersiz oy sayısı çok az olacaktır. Sandığa gitmeyenlerin sayısı da fazlaydı” dedi.

ADİL BİR YARIŞ OLMADI

6 partinin bir araya gelerek oluşturduğu ittifakın birbirlerini anlamalarına da olanak sağladığını, ikinci tur öncesinde sandığa gitmeyenlerin sandığa gitmesi için ittifak ortaklarının mücadele edeceğini ifade eden Özdağ, “Sinan Oğan her ne kadar cumhur ittifakını destekleme kararı alsa da ATA ittifakını oluşturan Demokrat Parti ve Zafer Partisi Millet İttifakını destekleme kararı aldı. Erdoğan ve arkadaşları alabilecekleri en yüksek oyu bu seçimde aldı. Bütün bakanlar bu yarışa bakanlık bütçelerini kullanarak katıldılar. Adil bir yarış olmadı” dedi.

TÜRKİYE KOLOMBİYA OLUR

Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının geçmişte almış olduğu kararla ülke için çok büyük bir kötülük yaptıklarına da değinen Özdağ, “cumhurbaşkanlığı sistemi kişiye özel yapıldı. Recep Tayyip Erdoğan için hayata geçirildi. Bu kötü sistemi değiştirmek için çalışacağız. Türkiye’de demokrasi yoktur. Otoriter bir yönetim vardır. Yeniden özgür bir ülke istiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa Türkiye Kolombiya olur. Kılıçdaroğlu seçimleri kazanırsa 6 parti başkanı ile birlikte yol yürüyecek” dedi.

Özdağ yapmış olduğu açıklamaların ardından geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Milas’ın renkli siması muhtar Recep Panay’ın evine başsağlığı ziyaretinde bulundu.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık