Minik afacanlar bu kez dostluk maçına çıktı

Özel Milas Anaokulu ile Altınordu Spor Kulübü’ndeki 5 yaş grubu, geçtiğimiz hafta sonu ilginç bir etkinliğe imza attılar. Bugüne kadar yapılan dostluk maçlarında görülmemiş renklilikte geçen dostluk maçı sonrası taraflar birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.

Minik afacanlar bu kez dostluk maçına çıktı

Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde futbolun altyapısına katkıda bulunmak adına şube açan Altınordu Spor Okulu’ndaki futbol öğrenen 5 yaş grubundaki çocuklarla, ‘Süper Dadım’ olarak bilinen Özel Milas Anaokulu öğrencileri, geçtiğimiz Cumartesi günü dostluk maçına çıktılar.

Maçtan bir gün önce yani 28 Aralık 2018 Cuma günü Anaokulu’nu ziyaret eden Altınordu Spor Okulu yöneticileri, 5 yaş grubundaki çocuklarla futbol üzerine sohbet ederken, çocukların sağlıklı bir şekilde yetişmeleri için sporun çok önemli olduğunu anlattılar.

29 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 5’te Begonya Halı Sahası’nda oynanan dostluk maçı sonrasında ise taraflar birbirlerine çeşitli hediyeler verirken, Altınordu Spor Okulu adına Çağrı Arıkan ve Özel Milas Anaokulu adına Nazlı Yıldız, gerçekleştirilen etkinliğin çocuklar açısından farklı ve yararlı olduğuna dikkat çektiler. Oynanan maçı büyük bir heyecanla izleyen öğrenci velileri de her iki tarafa teşekkür ettiler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık