‘Minik Eller’ emeklerini sergiledi

​​​​​​​Milas Havva Ersoy Anaokulu’nun minik öğrencileri, Milas Meslek Yüksekokulu işbirliğinde gerçekleştirilen “Minik Eller, Büyük İşler’ sanat ve tasarım atölye sergisinin açılışı yapıldı.

‘Minik Eller’ emeklerini sergiledi

Okulun bahçesinde bugün saat 11.00’de düzenlenen sergiye Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve eşi Gülşah Böke, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abuzer Kızıl, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Ahmet Trabzon, Havva Ersoy Anaokulu Müdürü Berrin Ankaralı, Öğretim Görevlisi Canan Kork Çifci, Öğretim Görevlisi Rezzan Bora Koç, Öğretim Görevlisi Berna Sevinç, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Sergi açılışını Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ile eşi Gülşah Böke, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abuzer Kızıl birlikte yaptı. Okul öğrencileri tarafından halk oyunu gösterisi yapıldı.

Stantları tek tek gezen Kaymakam Böke ve protokol üyeleri, öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Coğrafi işaret almış Milas Halısı’nın minyatürlerinin yapıldığı Kelebekler Sınıfı’na ait halı ve kilim standı, katılanlar tarafından yoğun ilgi gördü.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık