Minik öğrenciler hem eğlendiler hem öğrendiler

​​​​​​​Milas’ta jandarma ekiplerince öğrencilere, 27 Mart Salı günü Mobil Trafik Eğitim Aracı ve pedallı arabalarla trafik güvenliği anlatıldı.

Minik öğrenciler hem eğlendiler hem öğrendiler
  • 28 March 2023, Tuesday 13:25

İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlıkları arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Boğaziçin’de konuşlandırılan mobil eğitim aracı ile öğrenciler trafik kuralları hakkında bilgilendirildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından Boğaziçi İlkokulu’nda eğitim gören 107 öğrenci, Jandarma Mobil Trafik Eğitim aracında verilen teorik bilgilerin ardından meydanda kurulan parkurda öğrendiklerini uygulama imkanı buldu.

Pedallı arabalara bindirilen öğrenciler, jandarma personeli gözetiminde emniyet kemeri, trafik ışıkları, trafik uyarı levhaları ve yaya geçidi konusunda uygulamalı eğitim aldı.

Boğaziçi İlkokulu’ndan 107 öğrenci ve 7 öğretmenin katıldığı eğitimde öğretmenler, "Çocuklarımız için de bizler için de çok faydalı olduğunu düşündüğümüz bir etkinlik oldu. Bu etkinliğin her ilde ve her okulda yapılmasını ve devamının olmasını istiyoruz. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyoruz." Dediler.

Eğitim sonunda minik öğrencilere Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından boyuma kitabı ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık