Miniklere Basketbol Kursu Yaz Boyunca Devam Edecek

Milas Belediyespor Kulübü’nün minik sporcular için açtığı ücretsiz Basketbol Yaz Kursları, Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde, antrenörler Levent Özkan ve Melahat Özkan nezaretinde haftada 4 gün verilmeye başlandı. Geçen yaz verilmeye başlayan Basketbol Kurslarına her geçen gün talepler artıyor.

Miniklere Basketbol Kursu Yaz Boyunca Devam Edecek

Minik kızlarda Salı ve Cuma günleri, minik erkeklerde ise Pazartesi Çarşamba günleri olmak üzere minikler basketbol kurslarında, Milas adına geleceğin iyi basketbolcuları yetiştirilmeye çalışılıyor.

Minikler Heyecanla Başladılar

Okulların kapanmasıyla girilen uzun yaz günlerinde, çocuklarını farklı sosyal etkinliklere yöneltmek isteyen ailelerin imdadına Milas Belediyespor Kulübü yetişiyor.

Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde Milas Belediyespor Kulübü tarafından verilen Basketbol, Voleybol ve Masa Tenisi, Satranç gibi spor branşlarına katılımlar artarak sürüyor. Basketbolda miniklerde başlayan kurslara katılan sporcular ilk derslerinde antrenörleri Levent Özkan ve Melahat Özkan’ın kendilerine gösterdikleri hareketleri dikkat ve heyecanla yapmaya çalışıyorlar.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık