U11 Ligi Play Off Şenliği Muğla’da Yapıldı

Muğla U11 Liglerinde gruplarında şampiyon olan 6 takımın Muğla mücadelesini Ortakent Yahşispor kazandı ve Muğla il birincisi oldu.

U11 Ligi Play Off Şenliği Muğla’da Yapıldı

U11 Ligi A grubu 1. Ortakent Yahşispor, B grubu1. B.B.Bodrumspor, C grubu 1.Milas Gençlikspor, D grubu 1. Ortaca Efnafspor, E grubu 1. Datça 1923, F grubu 1. Esenköyspor takımlarının katıldığı Muğla Play Off İl Birinciliği maçlarının son gününde, 25 Haziran Salı günü, Muğla Atatürk Stadyumu’nda, U11 takımları son kez bir araya geldiler.

Muğla ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Top ve yönetim ekibinin de izlediği son gün karşılaşmaları sonrasında, hem il birincisi olan Bodrum Ortakent Yahşispor takımı, hem de U11 gruplarının diğer şampiyon takımlarına kupa ve madalyaları dağıtıldı.

C Grubu Şampiyonu Milas Gençlikspor

Muğla U11 Liginde C grubunda şampiyon olan ve Muğla il birinciliği karşılaşmalarında ilçemizi temsil eden, antrenörlüğünü Çağrı Arıkan’ın yaptığı Milas Gençlikspor, Muğla Play Off karşılaşmalarında oynadığı 5 maçta 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Aldığı bu sonuçlarla Muğla İl birinciliğinde 6. sırada sezonu tamamladı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık