Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİŞTİ,  ‘Yalancı Aranıyor’ ile perdelerini açtı

Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ), yeni sezona Dimitri Psathas tarafından yazılan “Yalancı Aranıyor” adlı oyun ile başladı. Önceki gün akşam Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda tiyatroseverlerle buluşan MİŞTİ oyuncuları, performanslarıyla seyircinin beğenisini kazandı. Oyun, 28 Şubat-1 Mart 2019 tarihleri arasında sahnelenecek.  

MİŞTİ,  ‘Yalancı Aranıyor’ ile perdelerini açtı
  • 27 February 2019, Wednesday 16:57

Son provalarını da tamamlayarak 26 Şubat Salı akşamı seyircisiyle buluşan, Necati Eser’in yönettiği ve Günümüz politik yalanlarına da göndermeler yapan oyun, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunu dolduran sanatseverlerin beğenisini kazandı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve belediye meclis üyelerinin de izlediği oyun 27-28- Şubat ve 1 Mart tarihleri arası sahnelenecek.

Oyun sonunda yönetmen Necati Eser’e teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim eden Başkan Tokat ; “Bu güzel oyun için MİŞTİ oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Perde arasında eşimle beraber kulise geçmiştik, o eski günleri özlediğimizi hissettik. Gerçekten MİŞTİ gibi bir topluluğun yıllar öncesi de olsa bir parçası olmaktan mutluyuz.

29 yıl önce ekilen tohumlar hala ürün vermeye devam ediyor. Bu, bir avuç insanın özverisi ile tiyatro aşkı ve gayreti ile oluyor. Bizlere ise sadece desteklemek düşüyor. Bu özveriyi gösteren bütün arkadaşlarıma Milas halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Emeklerine sağlık. Onlar Milas’ta tiyatro kültürünün gelişmesine ve yaşam renklerimizin çoğalmasına katkıda bulunuyor. MİŞTİ çok köklü bir kuruluş ve sanat kurumu. Bunu başta rahmetli Nebi Uslu hocamız olmak üzere tüm emeği olan insanların yarattığı ortamla başardık. Onların bize göstermiş olduğu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Sizler de bu akşam buraya gelerek bu emeği taçlandırdınız. Tiyatroyu sevmeye, izlemeye ve desteklemeye devam edin. Çünkü tiyatro en güzel sanatlardan ve hayatın en güzel renklerinden birisidir” dedi.

Gece, oyuncularla başkanın, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis