MİTSO’DA COĞRAFİ İŞARET TOPLANTISI

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Milas ürünlerine alınan Coğrafi İşaretin ne olduğu ve bu ürünlere etkilerinin neler olacağıyla ilgili bir toplantı düzenliyor.

MİTSO’DA COĞRAFİ İŞARET TOPLANTISI
  • 09 October 2019, Wednesday 16:34

16 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 14:00’de MİTSO Salonu’nda yapılacak “Milas ürünleri coğrafi işaretle değerine değer katıyor” konulu toplantıda, Türk Patent ve Marka Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Habip ASAN, UZZK Yönetim Kurulu Başkanı Ümmühan TİBET, Gıda Mühendisi Dudu Gönül TOLUN ve TARİŞ Kalite ve Ar-Ge Müdürü Meltem ZENGİN konuşmacı olarak yer alıyorlar.

MİTSO’dan yapılan açıklamada, “Milas'ın yerel ve geleneksel ürünlerinin kalitesini  coğrafi işaretlerle kanıtlayan ve kalıcılaştıran Odamızda,  Milas El Halıları, Milas zeytinyağı, Milas yağlı zeytini ve Milas tepsi böreğinin coğrafi işaret tanıtımlarını yapmak ve coğrafi işaretlerin ürünlerimize, bu ürünleri üreten üreticilerimize, yöremizin ve ülkemizin ekonomisine ve kültürüne sağlayacağı  katkıları tanıtmak amacıyla odamız salonunda düzenlenecek "Milas ürünleri coğrafi işaretle değerine değer katıyor" konulu toplantımızı  onurlandırmanızı dileriz” dendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık